stanija-dobrojevic-211

Posle izgubljenog prvog mesta u rijalitiju Farma oglasio se i Stanijin tim sa porukom koja sadrži i komentar kako “Stanijin otac koji je život izgubio u ratu za zemlju Srbiju sigurno plače kada odozgo gleda šta rade njegovoj ćerki”.
“Hvala na svim porukama podrške (sve su pročitane), hvala svim ljudima koji su glasali i svim srcem bili uz Staniju. Ona je MORALNI pobednik, i narod je iskreno voli, žao nam je što nije osvojila prvo mesto ali bar je svim ljubomornim zlobnicima videla leđa i ispratila ih jednog po jednog (sem Meme)”, deo je poruke objavljene na Stanijinoj oficijalnoj Fejsbuk stranici.
“Memi sve čestitke, njegova pobeda je dokaz kako jedna složna nacija stoji uz svog čoveka, a ujedno i šamar i sramota našoj zemlji Srbiji. Stanijin otac koji je život izgubio u ratu za zemlju Srbiju sigurno plače kada odozgo gleda šta rade njegovoj ćerki. E Srbijo, majko Srbijo… Kakav smo mi to narod? Gde je sada ona šacica zlobnika koja je tvrdila da je Staniji pobeda nameštena? Stidite se. A devojka iskrena, poštena, kulturna, veliki borac, dobar čovek, obrazovana, inteligentna, sa stavom, baš takva se pokazala za 110 dana na farmi. Zato i jeste moralni pobednik, divno žensko biće, prava Srpkinja, Stanija je da se voli, obožava i poštuje, ona je PONOS naš!!!”, stoji u ostatku poruke.
Da li su fanovi hteli da poruče da Srbiju treba da je sramota što se nije ujedinila za Staniju kao Bosna i Hercegovina za Memu pa naciji nabacuju osećaj griže savesti  ili da su svi bili protiv Stanije, procenite sami.

stanija

A šta vi mislite – Da li je Memo zaslužio pobedu?

Trenutno nema aktivnih anketa.

Izvor: Press