Svetlana Ceca Ražnatović opčinila je jednog milionera, koji joj je ustupio ostrvo Lastavica, poznato po tvrđavi Mamula, u Crnoj Gori da snimi spot za pesmu “Anđeo drugog reda“.

Kako “Kurir” saznaje, taj biznismen, koji je inače iz inostranstva, našu folk zvezdu nije upoznao, ali je čuo za nju i fasciniran je njenim životom i radom.

Zato je Ceca pravo iz Danske, gde je 10. marta pevala na jednom krštenju, direktnim letom odletela na Crnogorsko primorje, gde je na ovom ostrvu boravila dva dana.

“Ceo projekat rađen je u tajnosti, jer Ceca nije želela da se o tome preterano piše i govori dok sve ne bude gotovo. Što se tiče čoveka koji joj je ustupio ostrvo, reč je o moćnom muškarcu koji živi i radi u inostranstvu, ali odlično zna ko je naša folk zvezda. Štaviše, on je prošlog leta bio na njenom koncertu u Budvi, ali se tada nisu upoznali jer se ona posle nastupa vratila za Srbiju. Kada je čuo da je pevačicin tim zainteresovan da se baš na njegovom ostrvu snime kadrovi za njen video, biznismen se oduševio i sa zadovoljstvom im dao ostrvo da taj projekat i realizuju”, priča za ovaj dnevni list dobro obavešten izvor.

Ceca je potvrdila da je na Mamuli snimila spot.

“U dogovoreno vreme sam došla na snimanje spota. Ništa više od toga ne mogu da vam kažem jer sam, nakon što sam snimila kadrove, otputovala u Bugarsku na koncert. U sve što je vezano za snimanje spota na tom ostrvu upućeni su moji saradnici”, rekla je pevačica.

Mnoge pevačice su želele da snime sport baš na ovoj lokaciji, ali je to pošlo za rukom samo Ceci.

Njene koleginice nisu dobile dozvolu od biznismena, koji je ostrvo iznajmio na 49 godina. Inače, ostrvo je veoma nepristupačno i samo s profesionalnom opremom može da se radi na njemu.

Inače, Ražnatovićeva u subotu putuje u Skoplje, gde istog dana ima koncert u najvećoj dvorani “Boris Trajkovski“, koju je rasprodala u rekordnom roku.

Antonio Ahel/Ata Images