Nikolina Pišek sinoć je uživala u provodu na jednom beogradskom splavu, gde je došla bez verenika Vidoja Ristovića. Rekla je da je on uvek uz nju i pokazala novu tetovažu, posvećenju upravo njemu.
“To je nešto što znači i meni i mom dragom. Istetovirala sam simbol naše ljubavi koji samo nas dvoje razumemo”, rekla je Nikolina, dok je pokazivala podlakticu desne ruke na kojoj su ispisani rimski brojevi i reč “blagosloveni” na engleskom.
Da je reč o velikoj ljubavi voditeljka je potvrdila još pre mesec dana kada je izjavila:
“Celi sam život govorila da se to meni može dogoditi samo na način koji će iznenaditi i mene samu… nikada nisam verovala u duga planiranja i procenjivanja partnera. Kad je neko onaj pravi, to odmah osetiš. I ja sam to osetila”, izjavila je Pišek.
Nikolina i Vidoje su već vereni, a govorili su i da uskoro planiraju i venčanje. Za sada Nikolina nosi verenički prsten “Kartije”, za koji je kako se priča, Vidoje izdvojio 15 hiljada evra.
Vidoje Ristović poznat je i kao bivši dečko glumice Katarine Radivojević. Tokom veze sa glumicom i dalje je bio u braku sa ženom koja mu je rodila ćerku. Po obrazovanju istoričar umetnosti, sin je kontroverznog Viktora Ristovića, poznatijeg kao Miša Grof, koji se devedesetih godina bavio skupljanjem starina i njihovim preprodavanjem, zbog čega je jednom i hapšen.
Pre nekoliko godina je držao antikvarnicu u centu Beograda. Zbog posedovanja oružja bez dozvole, preti mu kazna od deset meseci kućnog pritvora.


izvor: Blic