stejsi

Članice grupe “Models” su u jeku novogodišnjih praznika morale da rade, ali im to nije teško palo jer je reč o snimanju spota za još jednu pesmu sa novog albuma koji je nedavno objavila izdavačka kuća “City Records”.

Nakon velikog uspeha pesme “Žućko”, Modelsice se nadaju da će i “Zli Marsovac” uspeti da zaintrigira publiku, a slike sa spota nam potvrđuju da je reč o još jednoj provokaciji ovog ženskog sastava.

Obučene u donji veš seksi Modelsice su na snimanju đuskale uz ritmove pesme, ali desio im se i mali peh kada je u jednom momentu Anastasiji Stasy Buđić posle višečasovnog igranja pukla štikla, te je izgubila ravnotežu i pala na pod.

“Kad joj je pukla štikla Anastasija se samo srušila na pod i sa sobom povukla još jednu članicu grupe. Njih dve su u tom momentu dobile napad smeha, koji je ubrzo zahvatio sve one koji su bili na snimanju. Ujedno, napravile su i pauzu sa snimanjem jer su morale da čekaju da stignu nove cipele”, otkrio je naš izvor.

Stasy potvrđuje da se pomenuta neprijatnost zaista desila i kaže da je poslednjih dana neispavana. “U poslednje vreme sam imala mnogo obaveza, kako oko grupe, tako i oko “Farme” i rada na nekim editorijalima. Ne stižem da se naspavam, a tako će biti sve do kraja januara jer nam je u planu da snimimo još dva spota. Ali, ne žalim se, volim svoj posao”, kaže Stasy.

2 (1)

3 (1)

Izvor: Opera 17
Foto: Facebook