Maja Nikolić će, po svemu sudeći, izgubiti starateljstvo nad petogodišnjim sinom Lazarom! Borba između pevačice i njenog bivšeg supruga Vuka Kandića oko toga kome će pripasti dete započela je još u februaru prošle godine, kad je ona učestvovala u rijalitiju “Dvor”. Prema saznanjima, veštaci su utvrdili da je Vuk podoban roditelj, što za Maju nisu mogli da kažu.
“Tokom sudske rasprave o starateljstvu roditelja nad maloletnim detetom veštačenjem su utvrđene činjenice koje idu u prilog Kandiću. Sve mi se čini da će sud uskoro presuditi u Vukovu korist, što bi Maju veoma pogodilo”, navodi odlično obavešten sagovornik.
Pozvali smo Maju kako bismo od nje čuli kakvom se ishodu nada.
“Slučaj nije završen, tako da nemam pravo da govorim o tome. Sudija nam je strogo zabranio da informacije iznosimo u javnost”, rekla je pevačica i uputila nas na svog advokata Gorana Petronijevića.
On takođe nije želeo da govori o informacijama.
“Očekujemo presudu, ali to neće biti kraj. Ukoliko sud donese odluku kojom nećemo biti zadovoljni, podnećemo žalbu” , naglasio je Petronijević.
Pokušavali smo da se čujemo i s Vukom, ali ostao je nedostupan. Zato smo nazvali njegovu majku.
“Moj sin i ja smo se dogovorili da ne dajemo nikakve izjave povodom toga. Molim vas, razumite nas”, rekla je Nadežda Perić, bivša svekrva Maje Nikolić.

Izvor: Kurir