Kapiten Crvene Zvezda DIVA Igor Rakočević odgovarao je na pitanja navijača i posetilaca zvaničnog sajta “crveno-belih”, i rekao da je za njega “privilegija to što može da bude u takvoj interakciji sa navijačima“. Bilo je raznih pitanja o njegovoj karijeri, o planovima za budućnost, evetualnoj funkciji u Zvezdi, ali najzanimljviji je bio odgovor na pitanje zašto stalno nosi broj 8.
“To je zanimljiva priča. Prvo sam nosio broj 6, a onda sam promenio i uzeo osmicu dok sam igrao za ‘Budućnost’. To sam uradio kad je ubijen moj tadašnji saigrač iz ‘Budućnosti’ Haris Brkić. Preuzeo sam osmicu kao sećanje na njega. Od kada sam uzeo ‘osmicu’ karijera mi je krenula naglim usponom, mnogo sam zavoleo taj broj i nema šanse da bih igrao u bilo kom klubu a da na dresu nemam broj osam”, a onda dodao i čiji bi ugovor odbio da ne može da nosi taj broj.
“Da me sad zovu ‘Lejkersi’ i kažu osmica je zauzeta, ali imaš 50 miliona dolara ugovor, kunem vam se da ne bih pristao”, objasnio je kapiten Zvezde koliko je vezan za broj koji nosi.

Izvor: Telegraf.rs