Kristina i Nataša Bekvalac opasno su se sporečkale zbog manekena Vladimira Vuksanovića, saznaje Kurir od izvora bliskog popularnim sestrama. Kristina je prema Vladi osetila velike simpatije još na Kostariki, dok su bili na snimanju “Survajvera”. Po povratku u Srbiju nastavili su da se intenzivno druže, a onda se između njih isprečila Nata. Starija seka je zavela manekena, što se mlađoj nimalo nije svidelo.
“Kiki je Nati počela da prebacuje odmah po nedavnom povratku sa Ibice, gde je Nataša snimala spot s Vladom, jer ju je brinulo šta će reći ljudi”, kaže naš izvor i dodaje: “Protivila se sestrinoj vezi, rekla joj je: ‘Ostavi se tog klinca, tebi je potreban neko ozbiljniji’. Odgovarala ju je da ne ide s njim u Crnu Goru, a kad je Nataša na sve to dovela Vladu da ga upozna s roditeljima, Kristina skoro da nije progovorila reč s njima. I sad ovaj njihov odlazak na Brač, grljenje i ljubljenje… Sve joj to veoma smeta.”
Mi smo juče objavili fotografije Nataše i Vlade iz Hrvatske kako se grle i ljube… Međutim, ni jedna ni druga sestra nisu želele da pričaju o sukobu, ali ne poriču da ga je bilo.
“Nemam pojma o čemu je reč, tako da ne mogu ništa da komentarišem”, kratko je rekla Kristina.
Za razliku od nje, Nataša nas je, kad smo joj postavili pitanje o njenom privatnom životu, uputila na svog portparola. “Ne znam kako očekujete da komentarišem takve stvari. Pozovite mog PR menadžera”, rekla je Nataša.

izvor: Kurir