Ona je lepak za tračeve. Kada se ne razvodi, u stilu junakinja meksičkih telenovela, i ne zabavlja sa kontroverznim i ozloglašenim biznismenima, Nataši Bekvalac  dovoljno je da se tokom nastupa sagne u veoma kratkoj haljini i pokaže donji veš, pa da čitava Srbija danima raspreda o njenom ‘nemoralu’. Proglašavali su je za sponzorušu, preljubnicu i laku žensku, a ona, pak, posle svih životnih drama poručuje: “Pozitivna sam.”
Pop pevačica je jedna od retkih zvezda koju publika voli i mrzi istom jačinom. Oni koji je vole u stanju su da za tri dana slušaju njenu novu pesmu “Pozitivna sam” pola miliona puta, a ovi drugi osporavaju sve što je u vezi s njom – njenu muziku, ponašanje na sceni, način življenja… Pevačica za kaže da u njoj ima dovoljno snage i želje da ustane svaki put kad padne, i da bude bolja u onome što radi.
“Pesma „Pozitivna“ je samo uvertira za sve ono što moji saradnici i ja pripremamo za septembar i na čemu već mesecima vrlo ambiciozno radimo”, kaže za “Novosti” Nataša Bekvalac. “Kada stvaram muziku, trudim se da se ne opterećujem njenom komercijalnom vrednošću, jer sve pesme u poslednje vreme podsećaju jedna na drugu, radi se po šablonu. Publiku ne možeš prevariti, veliki si koliko su ti veliki saradnici, a ja radim sa najboljima.”
Da li će i ostale pesme biti u elektro-pop ruhu?
“Kako se menjam ja, promene doživljava i moja muzika. Sve više učestvujem u njenom stvaranju i to je veoma važno. U poziciji sam da ne vijam trendove, u svom poslu beskrajno uživam i radim po osećaju, a na novom albumu će biti i nekoliko balada koje i jesu moj zaštitni znak.”
Da li biste se takmičili na „Evrosongu“?
“Svakako da mi je to bio san od detinjstva, ali isto tako sam svesna kolika bi odgovornost bila na meni i koliko bih tome morala da se posvetim. Ako u sebi pronađem tu snagu, volela bih da predstavljam našu zemlju na tom takmičenju.”
Da li je pokazivanje donjeg veša na finalu “Survajvera” bio marketinški potez?
“Ne razmišljam na taj način i mislim da mi marketinški trikovi apsolutno nisu potrebni posle 12 godina uspešne karijere. Scena trpi sve i smatrala sam da je pristojno da ispod ultra kratke scenske haljine nosim šorts, ukoliko bi kamera ‘zalutala’, a kadar i dalje bio pristojan.”
Kako se nosite sa osudama?
“Na osudu sam navikla, kao i na mržnju bez osnova. Danas je teško biti lepa žena u Srbiji, biti uspešna još je teže, a biti i lepa i uspešna je usud. Ipak, ni sa kim se ne bih menjala.”
Posle svih životnih drama, koju mantru ponavljate kada vam je teško? Kako se branite od ružnih stvari?
“Tek sada, posle svih životnih turbulencija, znam da ništa ne znam. Recepti za sreću ne postoje. Razne ljude, razne stvari čine srećnim. Još znam da se obradujem sitnicama, malim životnim radostima i da uživam u sladoledu od čokolade (smeh). Sklanjam se od osoba koje osmeh poružni. Pozitivna sam.”
Niste demantovali vezu sa Vladimirom Vuksanovićem. Vodite li se principom „dobro je dok me spajaju sa lepim mladićima, zabrinuću se kada prestanu“?
“Nemam principe koji me vode kroz život. Oni bi me vukli unazad. Uživam u svemu što mi život donese. U uspehu se ne ponesi, u porazu se ne obeshrabri. Tračeva će uvek biti, ali na njih sam odavno oguglala.”
Kako vas osvajaju?
“Za mene ljubav je sloboda. U ljubavi nema pravila, a vezivanje, osvajanje, nekako mi stvaraju averziju. Teško mi je da opet zamislim nekoga pored sebe, pogotovo što su moja deca centar mog sveta i moja najveća ljubav. Ne verujem da će neki muškarac biti baš presrećan kraj mene.”

Izvor: Novosti