ceca-promo

Mnogobrojni fanovi iz susedne Bugarske večeras su imali priliku da uživaju u hitovima najveće balkanske zvezde, Svetlane Cece Ražnatović.

Ceca je, u svom maniru, priredila nezaboravnu žurku za svoju armiju fanova, ovaj put u Trnovu. Kao što se i moglo očekivati, srpsku pevačicu su u susednoj zemlji dočekali kao pravu kraljicu, te su se u publici mogli videti transparenti sa njenim imenom koje su svi uglas i skandirali.

Svaka njena izvedba propraćena je gromoglasnim aplauzom, na šta je Ceca i navikla. Međutim, nakon što se koncert završio, usledilo je iznenađenje koje će Ceci još dugo ostati u najlepšem sećanju.

Poštovaoci njene muzike rešili su da je isprate onako kako dolikuje najvećoj zvezdi na ovim prostorima – Ceca je nagrađena spektakularnim vatrometom koji joj je izmamio osmeh na lice.

Pevačica se na ovom gestu zahvalila poslavši poljupce svim svojim fanovima, a budući da je poznata kao neko ko sa svojom publikom često komunicira i poklanja im pažnju, nema sumnje da će brojna iznenađenja biti sastavni deo koncertne turneje “Autogram”.

promo