Sinoć je u Budvi bilo vrelo! Ceca Ražnatović održala je nastup u krcatoj diskoteci Top Hill, koja slovi za najveću na Balkanu. Najveća zvezda na ovim prostorima pred publiku je izašla oko jedan sat posle ponoći u kratkoj haljinici i zapevala najpre “Beograd”, da bi potom usledile “Rasulo”, “Idi dok si mlad”… Oduševljena publika ovacijama je pozdravila Cecin nastup nabijen emocijama.
Kako je interesovanje za ovaj nastup bilo nezapamćeno još od trenutka kada je objavljeno da će Ceca gostovati u Top Hillu, organizatori su brzo sa Ražnatovićevom ugovorili još jedan nastup za sutradan, tj. večeras, a da je odluka bila i te kako ispravna govori i podatak da je sinoć preko 1000 ljudi ostalo ispred ove diskoteke, budući da unutra više nije bilo mesta ni da “igla padne”.
Ceca je svoje oduševljenje podelila sa pratiocima na Tviteru: “Divno veče u Top Hillu. Hvala svima, a posebno gospođi Vukosavi koja je igrala bez prestanka”, napisala je Ceca, uz fotografiju sa svojim velikim fanom.Autor: Svet.rs
Foto: Ivan Vučićević copyrighted