Dizajneri, agenti, velike modne kompanije… svakodnevno pronalaze devojke od kojih pokušavaju da naprave “ime”. Predstavljamo vam nekoliko seksi cica koje su bile aktuelne tokom cele 2011. godine i koje su nas navikle na “vruća” izdanja. Uživajte!

Olja Crnogorac ovu godinu je obeležila statusom na Fejsu da ju je udario taksista, ali i “činom” vađenja silikona iz usana! Starleta Stanija Dobrojević pokazala nam je kako sa Dučićevom knjigom ide čak i u solarijum, a mlada Nikolija Jovanović, kćerka Vesne Zmijanac, rekla je kako za sada prodaje ono najbolje što može da ponudi- svoj izgled!

Joše jedan naše gore list- Soraja! Ovu, takođe starletu, upoznali smo u rijalitiju, a sa svojim ogromnim grudima nije mogla a da ostane neprimećena i kasnije. Skinula se za “Plejboj” i sada ne izbija iz medija.

Nina Seničar… šta reći ?! Mlada Novosađanka na vreme je prokrčila sebi put u Italiji a sada je i Evropljani prepoznaju. Najčešće reklamira kupaće kostime na naše veliko zadovoljstvo. Odnedavno je i glumica i imali smo priliku da je pred kamerama vidimo- bez ičega na sebi…

On može biti i lepotica i lepotan, zavisi od načina na koji ga posmatrate i od poruke koju šalje sa fotografija! Andrej Pejić, unikat u svetu mode i jedan od najtraženijih modela današnjice! Mladić srpskog porekla nedavno se slikao za naslovnicu prestižnog časopisa u svom najženstvenijem izdanju…

Koja od ovih devojaka je najzgodnija?

Izvor: Smedia