mitrovic

Televizija Pink ozbiljno je rešila da postane vladar muzičkog tržišta u Srbiji. Naime, Željko Mitrović organizuje Pink festival, koji će se emitovati umesto Grand festivala u maju na njegovoj televiziji.

Na ovoj muzičkoj manifestaciji učestvovaće i narodnjaci. Ovaj potez, kaže dobro obavešteni izvor blizak “ružičastoj televiziji” Željko je povukao jer nije hteo da dozvoli da se posle sukoba sa Sašom Popovićem, koji je zajedno s Brenom i Bobom Živojinovićem prodao 51 odsto „Granda“ SBB mreži, Grand festival tri dana prikazuje na njegovoj televiziji. Kao pravi „osvetnik“, osmislio je svoj festival, i izbacio Grandov sa svog programa, a njegov tim već je počeo s ozbiljnim pripremama za prvu manifestaciju ovakvog tipa u njihovoj organizaciji.

“U maju organizujemo Pink festival. Konkurs za nove neobjavljene pesme pop i folk muzike je u toku”, saopštili su juče čelni ljudi televizije Pink preko društvene mreže Fejsbuk.

Rat između Mitrovića i Saše Popovića teško da će se uskoro završiti, a mnogi pevači ne znaju na koju će stranu. Onih 200 koji su potpisali ugovor s „Grandom“, kao i sve zvezde „Granda“, ne mogu da biraju jer je sada većinski vlasnik njihovih ugovora SBB mreža. Ipak, vrlo je moguće da će se na Pink festivalu pojaviti i velika imena iz Popovićeve produkcijske kuće.

“Mitrović će od jeseni na Pinku umesto „Grand šoua“, „Grand parade“ i „Zvezda Granda“ emitovati „Bravo šou“, „Deluks šou“ i „Pinkove zvezde“. Za nekoliko dana biće ukinuta emisija „Narod pita“, a sledeći udarac je festival na kojem će nastupiti najveće zvezde narodne i pop muzike”, tvrdi izvor Kurira.

Iz „Granda“ su potvrdili da je njihov festival odložen za jesen: “Festival je pomeren za jesen. Najverovatnije će biti emitovan na našem kablovskom kanalu.”

Izvor: Kurir

Foto: Life Content