Pop pevačica Milica Majstorović u ljubavnoj je vezi s devojkom iz Kragujevca, otkriva izvor Kurira blizak nekadašnjoj učesnici rijaliti-šoua “Operacija Trijumf”, koja je učestvovala u “Parovima”, sa bivšim dečkom.
“Smučili su joj se muškarci, i to u poslednje vreme stalno govori. Veza s Nenadom, sa kojim je bila u ‘Parovima’, odavno je okončana. Ni ostali mladići s kojima je pokušavala da ostvari stabilnu vezu nisu bili dobar izbor, a svaka romansa ostavila je bolne posledice na njenu psihu. Raskid koji se desio pre nešto više od dva meseca bio je preloman trenutak u njenom životu i odlučila je da proba sa ženama”, kaže naš sagovornik.
On otkriva kako je došlo do ljubavi između Milice i njene sugrađanke: “Upoznala je mnoge lezbijke u gej klubu u Beogradu, a desilo se da je jedna od njih Kragujevčanka. Viđaju se svakodnevno, vole se i sve je to već prevazišlo drugarstvo.”
U prilog tome idu i Miličini statusi koje u poslednje vreme ostavlja na Fejsbuku. “Večeras idem da nahvatam nešto žensko:) Pa dan mi se ulepšao”, napisala je Majstorovićeva.
Pitali smo kako joj je u vezi s devojkom. “Mislite šta hoćete! Činjenica je da su mi se muškarci zgadili i da mi dugo neće pasti na pamet da se zbližim s nekim skotom, a što se devojaka tiče – zašto da ne! Jedan je život i treba sve probati”, naglasila je Milica.

izvor: Kurir