Milan Popović, verenik pevačice Severine Vučković, koja se trenutno nalazi u splitskom porodilištu zbog rizične trudnoće, pravoslavnu Novu godinu dočekao je u društvu glumice Marije Karan i voditeljke Kristine Radenković u kafani “Sokače” na Dorćolu.

 

Uprkos tome što je Karanova pokušala kratkom crnom perikom da se zamaskira kako bi se sakrila od medija, fotograf je uslikao glumicu kako do ranih jutarnjih časova lumpuje u kafani sa verenikom splitske pevačice.
Njih troje uživali su u novogodišnjoj večeri, najskupljim vinima i pesmama pevačice Dragice Radosavljević Cakane, koja je najvećim hitovima narodne i zabavne muzike atmosferu dovela do usijanja. Iako su za stolom sedeli prijatelji poznatog biznismena, Milan nijednog trenutka nije zapostavljao Karanovu i Radenkovićevu, već je “svojim” damama pokazao da je pravi kavaljer i konstantno ih grlio, sipao piće i palio cigarete, što se na fotografijama vidi. Njihov prisan odnos začudio je brojne prisutne s obzirom na činjenicu da “srpska snajka” najluđu noć provodi u bolnici u Splitu zbog komplikacija u osmom mesecu trudnoće.

 

Međutim, Milan se na radoznale poglede i komentare gostiju restorana nije obazirao, već je celo veče sa prijateljima nazdravljao za Severinino i zdravlje svog budućeg naslednika. Uprkos tome što su razdvojeni, budući roditelji su tokom cele večeri razmenjivali SMS poruke, a kada su se kazaljke sklopile tačno u ponoć, Popović je pozvao suprugu i još jednom joj poželeo sve najbolje u ovoj godini. Nakon što joj je preneo pozdrave svojih prijatelja i delić atmosfere, dojučerašnji najpoželjniji neženja nastavio je sa veseljem.
Vidno raspoloženi Milan, Marija i Kristina među poslednjima su napustili kafanu i zaputili se u nepoznatom pravcu.

 

Izvor i foto: Press