Severina Vučković uskoro bi mogla da postane Vojvođanka! Njen verenik Milan Popović na Salašu 137 kraj Čeneja ima već plac nekoliko godina, a pre par dana je iskeširao još 250.000 evra za parcelu kraj njega. Ko zna, možda se i skuće tamo!
Jedna od najvećih zvezda u regionu, popularna Seve, uskoro bi mogla da dobije kuću u vojvođanskoj prestonici, priča je koja kruži Novim Sadom poslednjih dana. A kako prenosi Blic, ova priča nije daleko od realnosti.
"Da, imamo nove komšije, ali mi nemojte tražiti da vam išta više kažem. Zamolili su nas da o tome ne prenosimo informacije, pa toga želimo i da se držimo", šturi su u razgovoru zaposleni na popularnom Salašu 137.
I u novosadskim agencijama za nekretnine nerado govore o najnovijoj kupoprodaji čenejskih placeva, kao da čuvaju državnu tajnu. "Kako nas stavljate u nezgodnu situaciju! Da čuli smo i mi te priče, ali nisu kupovali preko nas", odgovor je tri najveće novosadske agencije za nekretnine.
Pa, ipak, jedan od najuticajnih ljudi na novosadskom tržištu nekretnina potvrdio je da je kupoprodajni ugovor za parcelu u neposrednom susedstvu Salaša 137 sklopljen pre samo nekoliko dana. U njemu nisu posredovale agencije, već je Milan Popović direktno pregovarao sa bivšim vlasnikom parcele na kojoj se nalazi samo nekoliko staja i trošna kućica.

Izvor: Blic