Otac poznate pevačice Seke Aleksić otkrio je kako ga ćerka izdržava tako što mu svakog meseca šalje 300 evra, ali da nije oduvek bilo tako! Njih dvoje nisu razgovarali godinama a sve zbog Sekinog bivšeg dečka.
Milorad, koji se ljudima predstavlja i kao Mića Srbin, živi u Loznici i ponosno priča kako mu je pevačica Seka Aleksić ćerka koja mu svakog meseca šalje novac. Danas su u dobrim odnosima iako to nije oduvek bio slučaj.
"Živim u Loznici a inače sam Nišlija. Imam stan ovde, i dobijam 30.000 dinara mesečno i ne treba mi više. Šta će mi? Imam sve što mi treba. Moja Seka mi šalje, i to redovno, svakog meseca uplaćuje", kaže Mića za Puls.
Seku je Milorad nazvao Žile, jer je, kako kaže, oduvek bila žilava. Za njenog supruga Veljka ima samo reči hvale, dok njenog bivšeg dečka Zorana Kovačevića krivi što nekoliko godina nisu pričali.
"Zoran je bio mnogo nevaspitan i nekulturan! Čim sam ga video, znao sam da tu nešto smrdi samo nisam znao šta. Posle ga je uhvatila u prevari, a to je i zaslužio. Hteo je da iskoristi Seku ali na kraju mu to ipak nije pošlo za rukom. Hteo je i da nas zavadi, pričao joj je da trošim uzalud novac koji mi je tada slala a to nije bilo tačno"
, priča Milorad i dodaje: "Veljko, sa druge strane, je odličan momak! Jako me poštuje kao Sekinog oca i ja to cenim."

Izvor: Puls