22. novembar, 16:05
A saznali smo i ko je druga Čankova prijateljica sa fotografije koju smo sinoć postavili. Ona se zove Verica Pavlović, gospođa koja za sebe kaže da je pozitivna u svakom smislu. Verica učestvuje u projektu “Balkan Selection” u kojem se predstavljaju najlepše cice sa Balkana, a ona se takmiči u kategoriji “Miss Serbia Selection”. Na svoj Fejsbuk profil redovno postavlja fotografije iz provoda, a moglo bi se zaključiti da se najbolje provodi u toaletu. Iako bi se po fotografiji na kojoj je sa “Neuništivom” moglo zaključiti da je naklonjena istom polu, kako saznajemo, Verica je udata – naravno, za muškarca.22. novembar, 11:05
Nije bio potrebno opsežno istraživanje na socijalnim mrežama da uđemo u trag novoj Čankovoj prijateljici. Reč je o Tei Mijušković koja na svom Fejsbuk profilu ima i nadimak “Neuništiva” (sam Bog zna zašto…)! Tea piše za sebe da je igračica u noćnim klubovima, što se da i zaključiti na osnovu priloženih fotografija. Takođe, voli da letuje u Hrvatskoj, tačnije na čuvenoj plaži Zrće na ostrvu Pagu na kojoj su i nastali neki od ovih snimaka.
22. novembar, 9:00
Još nismo otkrili ni kako se zovu dve mlade dame u zagrljaju Nenada Čanka na fotografijama koje smo objavili sinoć, stigle su nam nove. Na njima je pomenuti političar u društvu nove plavokose lepotice, ponovo snimljen u jednom od beogradskih klubova.

21. novembar, 23:00
Nenad Čanak, lider Lige socijaldemokrata Vojvodine koji se pre dva meseca povukao iz javnog života nakon incidenta u kafani “Tako je suđeno”, izgleda da se ponovo zaželeo noćnog provoda i “slatkog života”. Fotografije koje su paparazzi snimili u jednom beogradskom klubu govore da kontroverzni politirač ponovo “uživa u životu punih pluća” a devojke u njegovom društvu (za koje se nadamo da nisu opet neke njegove rođake) – nakon što se zasite “jačeg pola” očigledno vole da se poigraju i međusobno.

Autor: Svet.rs