DSC_6712
Nakon letnje pauze, u novosadskom restoranu ”Fontana” održana je humanitarna akcija ”Domaćica meseca” koju je, kao i do sada organizovala ekipa časopisa ”Pošalji recept” – ”Color Press Grupe”. Ovog meseca pripremane su voćne pite, a žiri u sastavu Martina Petrović, PR menadžer kompanije DELHAIZE, koja je od ovog meseca i generalni sponzor manifestacije, Katarina Vučetić, manekenka, voditeljka i učesnica rijalitija ”Survajver”, Ana Vrcelj, mis Srbije za Miss Universe i Rade Stojanović, predstavnik izdavačke kuæć ”Prometej”, imao je zaista težak zadatak. Ipak, prvo mesto i ”Maxi” vaučer na 10.000 dinara, koji poklanja kompanija DELHAIZE, osvojila je Ankica Selenić iz Novog Sada, za drugoplasiranu učesnicu proglašena je Smilja Telečki iz Novog Sada, koja je nagrađena sedmodnevnim boravkom na Kopaoniku u vili ”Jana”. Treće mesto i komplet knjiga IK ”Prometej” pripali su Ljiljani Ćosić iz Beograda.
Generalni sponzor ”Maxi” darovao je sve učesnice bogatim poklon-paketima proizvoda PREMIA i 365. Osim toga, tri najbolje domaćice dobile su i zanimljivo dizajnirane kecelje ”Maxi – Domaćica meseca”, takođe poklon generalnog sponzora.
Nakon proglašenja pobednica, gosti manifestacije krenuli su put Veternika kako bi voćnim pitama obradovali decu i omladinu ometenu u razvoju.

DSC_6575

DSC_6579

DSC_6641

DSC_6649

DSC_6721

DSC_6723

DSC_6727
DSC_6606

DSC_6609
Autor: Life Content
Foto: Mladen Sekulić, Life Content