I dok u Beogradu svoju vezu skriva od javnosti kao zmija noge, popularna voditeljka Marijana Mićić u Crnoj Gori ne krije emocije prema svom dečku, koji je javnosti poznat kao muž sestre Slađe Delibašić, pa ih je tako paparaco lista Alo uslikao kako u jednom budvanskom kafiću razmenjuju sočne poljupce.
“Njih dvoje su već nekoliko dana u Crnoj Gori i ponašaju se kao da on nije oženjen. Stalno su zagrljeni, maze se i ljube. Zajedno se pojavljuju na svim javnim mestima, pa ih tako turisti mogu videti i kako se zagrljeni šetaju po Starom gradu. Očigledno je da im je lepo zajedno”, kaže dobro obavešteni izvor, a njegove navode potvrđuju i fotografije koje je načinio paparaco u petak uveče. Na njima se može videti Marijana kako u kafiću razmenjuje nežnosti i ljubi se sa svojim izabranikom.

 

Kako su mediji ranije pisali, Slađina sestra Jasna je za aferu svog muža sa voditeljkom saznala iz novina. Tada se on, navodno, pokajao i priznao da je sa voditeljkom imao samo “kombinaciju”. Međutim, fotografije iz Crne Gore pokazuju suprotno, par je i dalje u ljubavnoj vezi, a da li se Marijanin dečko razveo od Slađine sestre, pa sada može da se javno eksponira sa svojom dragom, novinari lista Alo pokušali su da saznaju, ali im nije pošlo za rukom jer Marijana nije odgovorila na pitanje o svom dečku do zaključenja broja.
Da li se Marijanin dečko razveo od Slađine sestre, pa sada može javno da se eksponira sa svojom dragom, novinari su pokušali  da saznaju i od Delibašićeve.
“Ja stvarno ne znam ništa o tome, moraćete da pitate Jasnu”, izjavila je Slađa.
Kako Slađa nije želela da priča o ovoj temi, novinari su kontaktirali sa njenom sestrom. Prilično zbunjena pitanjem, kao i konstatacijom da joj je suprug u Crnoj Gori sa Mićićevom, Jasna je progovorila samo nekoliko reči.
“Ne želim da pričam o svom intimnom životu, ne mogu”, bila je kratka Jasna, a onda je prekinula vezu.

Izvor: Alo