Pobednica regionalnog rijaliti šoua „Veliki brat“ Marijana Kovačević službeno je razvedena od Ivana Čvrljka. Godinu dana nakon šokantne završnice rijalitija i obnovljene ljubavi sa Nikolom Nemeševićem Marijana je otkrila detalje razvoda, ali i borbe za strateljstvom na ćerkom Korinom. Marijana tvrdi da se njen bivši muž posvetio poslednjih godinu dana osveti iako je znao da imaju tužan brak.
“Ivan je bio svestan da smo imali loš i tužan brak bez emocija i kraj bi se dogodio pre ili posle. Već 2010. godine bili smo na korak do razvoda. Dosta je ćutanja i zablude kao i toga da sama snosim svu krivicu. Prošli mesec Ivan je ipak tražio polovinu iznosa koji sam osvojila u „Velikom bratu“ na koji nema pravo”, rekla je Marijana.
Žena koja je bila pod budnim okom javnosti jer je javno prevarila muža i pronašla dečka koji je pet godina mlađi od nje tvrdi da joj je Ivan prilikom svakog susreta upućivao provokacije.
“Svaki naš susret bio je ispunjen provokacijama i lažima s njegove strane. Nije poštovao nikakve dogovore, pokušavao je da okrene poznanike i prijatelje protiv mene, život je posvetio osveti. Lako za sve ljude, ali zapostavljao je Korinu i ispirao joj mozak sitnim provokacijama, tako da sam od svog deteta doživela da je ljuta na mene jer joj je tata rekao da sam je ostavila zbog Nikole, da sam glupa, da njegovu devojku naziva mamom. Manje je važno što meni para srce, važnije i teže je što uništava tako drago i pametno dete koje bi trebao zaštititi od spletki“, rekla je Marijana.

Izvor: Story.hr