Glumica Marija Karan (29) posle uspešno započete karijere na ovdašnjim prostorima, otisnula se u Ameriku. Prošle godine, iako je u filmu “Obred” imala sporednu ulogu, nije ostala neprimećena. Naprotiv, na premijeri ovog ostvarenja zasenila je mnoge glumce. I dok domaće tabloide uglavnom zanima s kim je ova lepa i atraktivna glumica u vezi, Marija sa nestrpljenjem iščekuju svoju novu holivudsku premijeru. U pitanju je film “0ružje” u kome igra glavnu ulogu pored Žan Kloda van Dama.
Gde je vaša sadašnja adresa? Koliko ste u Beogradu, koliko u Americi? “Moja adresa je cela planeta. U zavisnosti od obaveza malo sam kod kuće u Beogradu, a onda to vreme iskoristim i skoknem i dalje od njega. Ista situacija je i sa Amerikom, malo u Los Anđelesu, Njujorku, kao i Londonu – to je grad koji, posle Beograda, najviše volim.”
Da li ste zadovoljni onim što ste postigli na profesionalnom planu tokom dosadašnjih boravaka u Americi? “Sreću i zadovoljstvo uvek pre svega tražim u sebi. Kad se ja osećam dobro mislim da je to znak da dosta uspešno živim život. Holivud sam doživela u pravom smislu te reči što kroz posao, druženja, prijatelje i uvek sam se tamo osećam jako dobro.”
Šta su vam naredni planovi i očekivanja “preko bare” kada je vaš poziv u pitanju? “Kao i dosad, o projektima koji su u planu ne mogu da pričam, uživam u lepoti neizvesnosti i iščekivanja. Sa čitaocima mogu da podelim da će biti veoma zanimljivo i uzbudljivo, a uskoro će bi vesti i za javnost.”
Govori se o vašoj ljubavi sačovekom sa ovdašnjih prostora? Koliko ta veza može uticati na vaše profesionalne ambicije koje su vezane za Ameriku? “Ljubav uvek utiče na život svih nas, ali ljubav je tu da vas ojača i dodatno motiviše, a ne da sputava vaše želje.”

izvor: Novosti