IMG_9843 (2)

Srbiju će 7. decembra u Rimu, na svetskom finalu The Look of the Year 2014. predstavljati Maja Daničić!

Na velikoj sceni Narodnog pozorišta, u nedelju 30. novembra, održana je prava modna predstava pod nazivom LICE GODINE gde su u glavnoj ulozi bili budući top modeli. Zapravo, održano je Regionalno Super Finale ovog najpriznatijeg izbora za novo lice “The Look of the Year”, koji finalistkinjama pruža mogućnost svetske karijere, a o čijoj budućnosti pažljivo brine agencija Model Scouting Office na čelu sa našom, proslavljenom manekenkom Jelenom Ivanović.

IMG_0487

LICE GODINE je jedinstveni modni događaj koji objedinjuje Srbiju, Crnu Goru, Hrvatsku, Sloveniju, BiH i Makedoniju, svojim atraktivnim sadržajem i velikim medijskim interesovanjem.
Nakon mnogobrojnih kastinga, održanih u svim većim gradovima u regionu, izabrano je 18 prelepih devojaka (po 3 iz svake države), koje su se predstavile cenjenim gostima i eminentnom žiriju, noseći 4 ekskluzivne revije.

IMG_0332
Svoje kolekcije, na velikoj sceni Narodnog pozorišta u Beogradu predstavili su: Ana Šekularac, Darko Kostić, brend Morfium, kao i specijalna gošća iz Hrvatske Ivona Martinko.

Nakon predstavljanja fantastičnih kolekcija, stručni žiri, sačinjen od najeminentnijih ličnosti iz sveta mode i show biznisa: Snežana Dakić, Nevena Božović, Jelisaveta Orašanin, Dragan Vurdelja, Miša Obradović, Zorana Kostić Obradović, Ašok Murti, Jelena Blečić, Filip Maksimović, Goga Grubješić, kao i gostiju iz inostranstva: modni agent iz Pariza i modne agentkinje iz Milana, predstavnici čuvenog WOMEN Managamenta.

Izabrane su za:
Lice Godine Srbije 2014. – Maja Daničić
Lice Godine: Crne Gore 2014. – Tara Bojanić
Lice Godine: Hrvatske 2014. – Sara Đurić
Lice Godine BIH 2014. – Svetlana Kujača
Lice Godine Makedonije 2014. – Natalija Stojanoska
Lice Godine Slovenije 2014. – Urška Fuks
koje će predstavljati svoje države na svetskom finalu THE LOOK OF THE YEAR 2014, 7. decembra u Rimu, na kome će učestvovati predtavnice preko 50 zemalja.

IMG_0070

Organizatori LICA GODINE, Model Scouting Office i SuperStar World wide, ponose se sto je LICE GODINE SVETA 2013. bila naša Kim Kosanović iz Hrvatske, pa i ove godine očekujemo visoke plasmane naših pobednica.

Treba naglasiti da su ovu modnu predstavu premijerno i sjano vodili Jelena Ivanović – vlasnica licence za ovaj svetski spektakl i Bane Tomasević – glumac, koji su svoje profesije sjano ukrstili na sceni, kao i u privatnom životu.
Jednom rečju SUPER FINALE „LICE GODINE“ bio je pravi regionalni samit lepote.

Partneri manifestacije:
Narodno pozorište, Hotel Jugoslavija, Sugar and Spice, beauty centar Pumpkin, Aura, make up studio Vurdelja, Hair style Bojan Nastasić, obuća Cinty / Aldo / Rish, restoran Thai time, Mammas biscuits, vinarija Zvonko Bogdan.

Izvor: Life Content
Foto: Life Content