Nakon što je Željko Šašić najavio je da će u autobiografiji opisati kako je došlo do prekida prijateljstva sa Lukasom i kako mu je Aca preoteo suprugu Sonju, oglasio se i prozvani muzičar. Lukas se čudi što Željko, kako kaže, ne razmišlja o tome da li će zbog sujete povrediti rođeno dete. Poručuje mu da svoju knjigu može da čita na njegovim nastupima, ako želi da iko uopšte čuje za nju.
“Veoma je ružno kada neko ko je javna ličnost, ma koliko bio sujetan, povređen ili iskompleksiran, u svojim nastupima ne razmišlja o tome da li će zarad svoje taštine i zadovoljavanja sujete povrediti i svoje rođeno dete. Iznenađen sam i zaprepašćen! Ja mislim na to dete, jer je ta devojčica dete žene koju volim i živi pod mojim krovom i apsolutno nema razlike između moje dece i nje! A ako je dotični gospodin rešio da se u svom antologijskom delu bavi ličnošću moje supruge i mene, to je njegovo pravo”, rekao je Aca za Kurir.
Da podsetimo, Željko sa Sonjom ima ćerku Sofiju, a Lukas sve čini da zaštiti devojčicu. A za Šašića ima još jednu poruku.
“Čuo sam da će delove iz svog bestselera čak govoriti na svojim nastupima, što i nije tako loše, pošto mu inače nastupi više liče na književne večeri nego na koncerte. A ja mogu toliko da mu učinim, ako baš ima želju da ga čuje impozantan broj ljudi, što je na njegovim nastupima svakako neizvodljivo, i ponudim mu da ga povedem na nekoliko svojih koncerata. Tada može u pauzi mog nastupa da govori svoje uzvišene misli i razmišljanja! Tu će ga svakako čuti ogroman broj ljudi, naravno pod uslovom da ih ja zamolim da ne izađu napolje da se proluftiraju dok se moj bend i ja ne vratimo na binu!”, naglasio je Lukas.
Pozvali smo Željka Šašića, koji je na sve što je Lukas izrekao samo kratko odgovorio:
“Da sam hteo da komentarišem, ne bih pisao knjigu!”

Izvor: Kurir