A znate šta je još smešno? Koliko Srbija ima nezaposlenih, ha, ha, ha…

Iako mnogi žele da veruju da se naši političari šale kada daju neke izjave, oni su, nažalost, uglavnom ozbiljni. Ali, Oliver Dulić, ministar životne sredine, rudarstva i prostornog planiranja u Vladi Republike Srbije, izgleda ima smisla za humor, ali za onaj crni. Naime, Dulić je na svoj Tviter profil (@cistacica) stavio status koji je prekopirao od jednog od svojih prijatelja (iliti "tviter jezikom" – retvitovao), a koji je mnogima zvučao pomalo morbidno i prokomentarisao ga smajlijem.
"Ode Luis, ode i Gadafi. Loša godina za ljude u haljinama, neka se pričuva Boki 13", okačio je Oliver pored znaka koji je označavao osmeh.
Jovanovski je ostao dosledan pa je ovakav Dulićev komentar prokomentarisao na njemu poznat način. "Ja ne pratim politiku, ali svakako se zahvaljujem ministru što se brine za mene. Pored takvog ministra, ja se ne bojim", izjavio je Jovanovski za "Alo!".
Međutim, kada su novinari pozvali Olivera Dulića da objasni razloge zbog kojih je osmehom reagovao na nečiju smrt, jer, podsećanja radi, Ljubiša Stojanović Luis poginuo je u saobraćajnoj nesreći, a za Moamera Gadafija je juče objavljeno da je ubijen – ministar za životnu sredinu rekao je da će taj tvit odmah obrisati. "Nemam pojma o čemu se radi. U Skupštini sam. Obrisaću. Sačekajte, pozvaću vas čim budem video o čemu se radi", pomalo nespretno je Oliver Dulić objašnjavao post koji je okačio na svom nalogu, a potom je zaista pozvao: "Ja tvitujem sa telefona i često ne vidim sve objave. Samo reagujem na izjave drugih ljudi koje su mi zanimljive. Mislim da je smrt svakog čoveka tragedija i to je moj stav. Ovo što ste videli je moja reakcija na doživljaje drugih ljudi. Reagujem na svaku vest i to je to. Evo, sad sam obrisao", izjavio je Dulić.
Ministre, ovakvo objašnjenje možda bi prošlo kod nekog ko ne zna da je nemoguće da ne vidite ono što sami napišete… Ali nema veze, samo neka ste nam vi srećni i nasmejani.

Izvor: Alo!