Nije retkost da se rađaju nove ljubavi u takmičenju “Zvezde Granda”, a najnovija vest je da se Aleksa Radenković zaljubio u Anu Sević! Njegova ljubav je za sada platonska, ali sudeći prema njegovim izjavama, Aleksa ima ozbiljne namere.
“Ana Sević je najbolja riba na estradi”, izjavio je Aleksa u jednoj televizijskoj emisiji, a kako saznajemo od izvora bliskog akterima ove priče, Radenkoviću je dobro došla turneja “Zvezda Granda” na Crnogorskom primorju kako bi iskazao naklonost Sevićevoj.
“Aleksa se radovao kao malo dete kada je saznao da i Ana ide sa njima. On nije napadan, daleko od toga, ali kao kroz šalu pokušava da joj stavi do znanja da mu se sviđa. Svaki trenutak koristi da joj se približi, da bude pored nje. Ne znam kakva su njena osećanja, deluje da joj prija njegovo društvo, ali ga gleda kao druga. Ubeđen sam u to! Da li će Aleksa da učini neki konkretan korak, ne znam. Strpljiv je on dečko, a mislim da se plaši da će je, ako bude direktan, izgubiti i kao drugaricu”, rekao je izvor blizak Ani i Aleksi.

izvor: Alo!