cupo-i-jelena11
Nakon što je juče objavljen snimak seksa Muhedina Čupe Kalača i Jelene Golubović u štali na imanju u Lisoviću, njemu ne prestaje da zvoni telefon. Izbačeni farmer ne smatra da je uradio nešto loše, a nama je otkrio zanimljive detalje ovog čina.
Jelena i ja smo doživeli ljubav na seoski način. Volimo se! Nismo mogli da odolimo strasti i osećanjima jer se između nas još prvog dana dogodila hemija koja nas je spojila. Za ljubav ne postoje granice“, rekao je Čupo za Kurir. Menadžer Ekrema Jevrića pohvalio se da je vodio ljubav na raznim mestima, ali da mu je u štali s Jelenom bilo najlepše seksualno iskustvo u životu. “Ne bih baš mnogo pričao o seksu, Jelena će za to biti bolji sagovornik. Ako je mogla da otkrije guzicu, otkriće i sve tajne. Kad se sastave Škorpija i Rak, ne može da ne bude dobro. Pošto je Jelena bila napeta tih dana, nagovorio sam je da uzmemo malo alkohola. Ona je popila pola čaše crnog vina, a ja tri piva. Napio sam je, pa sam je opalio. Bilo je neverovatno! Ne mogu da vam opišem kako je lepo kad si s nekim koga voliš“, rekao je Čupo. Na naše pitanje da li je doživeo vrhunac, on se nećkao da odgovori, baš kao i o Jeleni. “Pa zar je to bitno? Ne može to sve tako odjednom, mora nešto da se ostavi i za drugi deo. Možda sam i svr*io, ostaće tajna, a Jelena nije trudna. Bilo nam je odlično. Tokom seksa ne umem da ćutim jer nije uživanje je*ati zatvorenih usta.
Čupo kaže da ga prijatelji zovu po ceo dan i čestitaju: “Drugari me svaki čas zovu i kažu mi: ‘Majstore, svaka ti čast. Dokazao si da je voliš, a ne kao ostali parovi koji glume u prazno’. Molim produkciju da me za moj rođendan 13. novembra puste na imanje da zaprosim Jelenu.
Jelenina mama Svetlana Golubović bila je ljuta i nije želela da komentariše snimak seksa njene ćerke i Čupe. “Sram vas bilo! Objavili ste intimnost moje ćerke, a to svako radi i na Farmi i van nje. Moj komentar je – kako vas nije sramota“, kaže Svetlana, dok je Jelenina najbolja drugarica Nada bila šokirana.
Ne znam da li će se posle seksa Čupo oženiti Jelenom, ipak živimo u 21. veku. Potpisujem da će ona i posle ovog snimka biti odlična žena i majka“, rekla je Anastasija Buđić.
Takvi su kakvi su, jednostavno im je naišla želja i desilo se to što se desilo. Poštujem njihovu odluku“, rekao je Marko Vanila.
“Sve je to za žive ljude. Čupi i Jeleni Golubović sbog toga što su uradili mogu da poručim – samo napred“, prokomentarisao je Aki.
Nisam gledala snimak, niti ću. Jeleni promocija nije jača strana. Promoviše kulturu, e pa baš se dobro pokazala“, rekla je Vanja Mijatović.

Izvor: Kurir