ljiljana-jaksic-salveta-
Ljiljana Jakšić, poznatija kao Salveta, koja je u 53. godini rodila ćerkicu Dariju, koju smatra Božjim darom, neće moći sve vreme da bude uz nju jer je primorana da se vrati na posao i to posle navršenih četrdeset dana od porođaja.
Samohrana mama mora ponovo da zabavlja goste u Skadarliji kako bi prehranila ćerku, uprkos što svim srcem želi da svu pažnju i vreme posveti svojoj Dariji.
– Zaista uživam u ovim danima. Darija je divna, jedna mirna beba i sve je interesuje sa strane, što pokazuje da će biti jedna prava devojčica. Ja samo želim da dok ne napuni četrdeset dana sve vreme uživam u majčinstvu pošto ću nakon toga da se vratim na posao. Znate kako, samohrana sam majka i moram da prehranim svoje dete, tako da ću morati da se vratim na posao u Skadarliju. To mi teško pada jer sada najviše želim da budem sa svojim detetom i posvetim mu svu pažnju. Jedino me teši što ću preko dana da provedem vreme sa Darijom jer ću kao i do sada raditi noću kao skadarlijska dama – rekla je Ljiljana, koja nije otkrila ko će čuvati bebu.

izvor: Alo!