Od kako se u medijima pojavila vest da se Leontina (ranije Vukomanović) i Filip Pat razvode, poznati par ni u jednom trenutku nije želeo da priča o tome šta se dešava u njihom braku i šta je uzrok navodne krize, ali pevačica, po svemu sudeći, ne želi da se ugleda na “loš primer”.
Naime, ova poznata kantautorka, koja se poslednjih godina posvetila radu sa dečjim horom, za “Puls” je rekla da ne želi da komentariše tu priču, napravivši poređenje sa Natašom Bekvalac: “Uopšte ne želim da komentarišem tu priču. Ne volim da pričam o privatnom životu. Zar na tome treba da gradim popularnost, kao Nataša Bekvalac? Bila sam na putu u inostranstvu i bilo je fenomenalno. Bila je i Ivana iz Negativa sa Sarom (ćerkom) i… Ma, bila je jedna prava ženska žurka”, rekla je pevačica, dok su roditelji Filipa Pata, kod kojih su novinari otišli, tvrdili da je sa bračnim parom sve u redu. “Mogu da vam kažem da to nije istina, ako hoćete da mi verujete”, rekao je Filipov otac sa osmehom.
Inače, kako su mediji pisali, Filip i Leontina se navodno razvode zbog njegove preljube, tačnije, zbog zaljubljivanja u devojku koja u njegovom bendu peva prateće vokale. Zbog toga se on navodno i odselio iz bračnog gnezda, a Leontina je otišla na put kako bi razbistrila glavu i odlučila šta dalje.
Bilo kako bilo, uskoro ćemo sigurno saznati da li se radi o nastavku sezone razvoda, započete prošle godine razlazom para Bekvalac-Ikodinović, ili je pak dvojac Vukomanović-Pat uspeo da prebrodi svoje (navodne) bračne probleme…

izvor: Puls, Alo!