Sigurno se sećate rijalitija “Moja desna ruka” i pevačice Seke Aleksić koja je tada pred očima javnosti učila nemački jezik. Danas smo došli do zaključka da joj engleski ipak mnogo bolje “leži”. Naime, Seka je Novu godinu dočekala radno u Australiji gde je u toku njena uspešna turneja. Ona je na put povela i supruga Veljka Piljikića, ali čini nam se da je pakujući stvari, pored rečnika, zaboravila da ponese i gramatiku engleskog jezika. “Šta će joj sada to?”, pitate se sigurno vi, i zaista verujemo da Seka može super da se sporazume sa lokalnim stanovništvom, a tek kad im zapeva… Ko tad mari za engleski?
Međutim, nama nije promakao Sekin “tvit” koji je danas postavila na društvenoj mreži Tviter: “Bitch in the beach!”, pisalo je uz Sekinu fotku sa plaže. Za one koji ne znaju, ovo u slobodnom prevodu znači “Kučka u plaži!”. Kada je shvatila da je pogrešila pevačica je brže-bolje uklonila gramatički nepravilnu rečenicu i postavila novu: “The bitch on the beach!”.
Dakle, Seka je za svega nekoliko minuta savladala upotrebu određenog člana i predloga u engleskom jeziku! Bravo – čista petica!

Međutim, na osnovu ovih “tvitova” sem toga što smo zaključili da Seka brzo uči, dolazimo i do zaključka da je pevačica bežala sa časova engleskog! Ali, što sebe naziva kučkom? Zar ona nije “queen”? Ili je zaboravila da doda i onaj pridev “rich”! Uh… Priznajemo, Seko, skroz si nas zbunila.
Sunce, plaža, more, ljubav – šta li je u pitanju? Možda je Veljko ipak bio u pravu kada je lepo zamolio svoju suprugu da se malo “skine” sa Tvitera?

Tekst: Life Content