Ksenija Mijatović održala je sinoć koncert u novosadskoj Sinagogi. Nakon šest godina odsustva sa muzičke scene, popularna pevačica je u novi početak krenula iz svog rodnog grada i kako ona kaže pred svojom publikom. Sinagoga je bila popunjena do poslednjeg mesta, a u publici je bila Ksenijina porodica i brojni prijatelji iz Novog Sada.
Svi žanrovi kroz koje je umetnica prolazila – pop, rok i šlager,  hitovi poput “Do bola”, “Jesam grešna”, ”Zauvek“, kao i  pesme sa novog albuma “Magija”, bili su objedinjeni u akustičnoj formi. S proširenim sastavom muzičara i gudačkim kvartetom, pored Ksenije na sceni bio je i njen prijatelj, muzički tata kako ga ona zove, Aleksandra Dujin, gitarista Srđan Simić i saksofonita Gabor Bunford. U vreme pauze, kao gosti iznenađenja, na bini su se pojavili članovi “Seltik spirit river dens studia” iz Beograda.

Nakon dva sata, kada se Ksenija sa celom ekipom poklonila publici i snažnim aplauzom ispraćena sa scene, Sinagoga je i dalje bila puna. Na radost svih, pevačica se vratila na bis i otpevala još dve pesme. Na samom kraju, Ksenija je pozdravila publiku,zahvalila svima što su došli i sa osmehom “od uva do uva” napustila scenu.

Autor: Dragana Cetina
Foto: Svet.rs