Rumunski kompozitor Konstantin Ionito, koga je Viki Miljković nedavno dovela u Srbiju jer odskora sarađuju, kaže da su mnoge srpske zvezde obradile njegove pesme, ali da Ana Nikolić jedina nije platila to što je uzela!
“Ta devojka, Ana, nije me pitala da to obradi. Pesma ‘Zek, zek’, koju izvodi ‘Gagi bend’, takođe je moja pesma i platili su mi obradu tek kada sam reagovao na njeno bespravno objavljivanje”, izjavio je Kosti.
Nikolićeva je objavila pesmu “Muvanje”, a da dozvolu nije tražila od Ionita. Kada smo pozvali njenu PR službu, rekli su nam da je Kosti zahtevao jedino da se na omotu CD-a nalazi njegovo ime.
“Pomenuti gospodin je upoznat sa obradom njegove pesme i jedino što je on zahtevao jeste da se njegovo ime i prezime nalazi na omotu i da bude potpisan kao autor pesme. Omot albuma je morao ponovo da se štampa kako bismo ispunili Konstantinov uslov. To je jedino što je on tražio, tako da nam nije jasno šta je zapravo hteo tom izjavom da postigne”, rečeno nam je iz pevačicine PR službe.

izvor: Alo!