ognjen-koroman-1375656710-348449
Fudbaler Ognjen Koroman već izvesno vreme šalje poruke Slađani Krstić iz Smederevske Palanke, u kojima joj piše da masturbira misleći o njoj pet puta dnevno i da želi da je „napuni“ i napravi joj bebu!
Njihove vrlo sočne prepiske, do kojih smo došli, govore o tome da samo čekaju da Koroman dođe iz Rusije kako bi postao tata i četvrti put! A koliko se, žargonski rečeno, primio na ekonomistkinju iz provincije govore i poruke u kojima joj piše: “D.kam ga na tebe pet puta na dan“, “Strašno kako mi se digao ne tebe“, “Ja ću te puniti uvek“, “Hoću te trudnu“, “Dođeš kod mene i punim te“, “Jako te želim“, “Nemaš pojma koliko te želim“…
Devojka bi mu na to odgovarala: “Biće plodni dani sledeće nedelje“, “Želje su nam iste“, “Koliko još dece želiš?“…
Pozvali smo Koromana, i to baš na broj s kog su Slađani stizale poruke. Međutim, on tvrdi da na tom broju ne koristi Whats app i dodaje:
Ma nemam komentar, stvarno nemam nikakav komentar. Koji Whats app? Whats app je na drugom broju“.

Ni na naše konkretno pitanje da li se dopisivao s njom ili ne, s obzirom na to da su joj njegove poruke stizale i sa Fejsbuka, fudbaler nije imao komentar.
Ne bih da komentarišem ništa, gluposti ne komentarišem. Prijatno.
Inače, kako smo saznali, Slađana i Koroman se ne poznaju lično. Oni se “druže” samo preko poruka na Fejsbuku i mobilnom telefonu. Pokušali smo i do nje da dođemo, ali nam se nije javljala na oba broja telefona koji su poznati našoj redakciji.

Izvor: Kurir