Prošlo je godinu dana otkako je u saobraćajnoj nesreći na obilaznici oko Beograda poginuo popularni pevač Darko Radovanović. Godišnjica njegove smrti obeležena je juče, na gradskom groblju u Sremskoj Mitrovici, u gradu u kojem je pevač živeo sa suprugom Majom i kćerkicom Larom.
Na pomenu, koji je počeo u 10.30, pored supruge Maje, roditelja i najbliže rodbine, okupili su se i brojni prijatelji, Darkovi obožavaoci i tek nekoliko kolega s estrade. To su bili Ivana Selakov i članovi Alegro benda i Megamiks benda. I niko više. Doslovce.

 

Supruga Maja bila je u crnini, s velikim sunčanim naočarima, koje su prikrivale suze. Ćerku Laru nije povela na pomen, nju je čuvala baka. Darkovu majku Stanu pridržavali su da ne klekne pred sinovim grobom,  zatim joj je prišla Maja, zagrlila ju je i smirila. Bar na neko vreme. Suze nisu krile ni malobrojne Darkove kolege, a naročito Ivana, koja je kraj Darkovog groba zapalila sveću.
“Godinu dana je prošlo, ali to ništa ne menja… Vreme prolazi i mi se trudimo da… Ne znam… Tu su pesme kroz koje će on trajati večno. To je bila velika tragedija…”,  jedva je izgovorila Ivana Selakov.

Izvor: Kurir