Košarkaš Miloš Teodosić i odbojkašica Maja Ognjenović okončali su svoju četvorogodišnju vezu pre tri meseca, a kao razlog navodi se „nesavladiva udaljenost“. Poznati i uspešni košarkaš i odbojkašica raskinuli su vezu pre tri meseca i u 2013. godinu, definitivno, ušli odvojeno – bez ideje o pomirenju, sa novim željama i planovima o razdvojenim budućnostima.
Kako saznajemo razlog za rastanak našao se u „nepremostivoj udaljenosti“ – život na velikim razdaljinama, odnosno česta i duga razdvojenost zbog sportskih obaveza učinili su da se velika ljubav ugasi. Odluku o raskidu bilo je teško doneti i sa njom se pomiriti, ali sada kada je prošlo neko vreme realnost je prihvaćena.
Maja je Novu godinu dočekala sa društvom u Berlinu. Prema slikama koje postavlja na društvenim mrežama izgleda raspoloženo i sveže. Miloš je u najluđoj noći bio sa svojim drugarima i saigračima, u Moskvi, a prema onome što pokazuje na terenu ostavlja utisak kao da nema nijedan problem.
Maja i Miloš su se upoznali 2008. godine i odmah zavoleli. Odolevali su preprekama i bili spremni da prkose svemu što im stane na put. Zaljubljeni su pobeđivali udaljenost i obaveze, a onda su se skrasili u Atini – gde su oboje igrali za “Olimpijakos”. Miloš je potom dobio angažman u Moskvi, a veza na daljinu potrajala je još godinu i po dana. Onda je počela da škripi, pa je ishod bio raskid.

Izvor: Novosti