Sreća nije poslužila Dragana Kojića Kebu kada je pre nekoliko dana ostavio svoj automobil na parkingu, a onda ga pronašao slupanog! Pevač je, naime, imao zakazan nastup u Skoplju, a kako je putovao avionom, automobil je ostavio na parkingu u okviru Aerodroma “Nikola Tesla” u Beogradu. Po povratku sa tezge, imao je šta i da vidi. Prednji deo automobila je bio izlupan, a od počinioca, naravno, ni traga ni glasa!
“Po sletanju aviona iz Skoplja, Keba se uputio ka parkingu, platio, a onda se veoma iznenadio kada je ugledao slupan automobil. Neko je na parkingu udario u njegov automobil, a zatim otišao sa lica mesta. Kebi je prednji branik skroz slupan, a pevač nije verovao šta ga je snašlo. Kako parking ne odgovara za štetu koja se načini na vozilu dok vozač nije tu, Keba je odmah pozvao svoje osiguravajuće društvo i prijavio slučaj”, rekao nam je izvor blizak pevaču. Kako bismo se uverili u istinitost ove priče, kontaktirali smo sa Kojićem, koji je potvrdio naše navode.
“Istina je da se to desilo. Ja sam kasko osiguran u jednoj osiguravajućoj kući, njima sam to odmah prijavio i nadam se da neće biti nikakvih problema”, izjavio je Keba za “Alo!”.

izvor: Alo!