Prevalila je veliki put da bi se vratila bez ulova! Bivša učesnica rijaliti programa „Survivor“, hrvatska starleta Ava Karabatić , gde god da se pojavi ostavlja bez daha. Da li svojom pojavom ili ponašanjem koje je u najmanju ruku opušteno, ne znamo, ali je sigurno da privlači pažnju.
Naime, Ava je odmah nakon što je doputovala u Beograd otišla najedan  beogradski splav, kako bi učestvovala na humanitarnoj večeri s javnim ličnostima, ali kako je ušla, tako je odmerila koliko ima zgodnih muškaraca.
“Samo što je stigla, pogledala je momke koji sede pored nje i počela da se uvija i đuska. Alkohol je odmah krenuo da se služi u potocima, a ona je pratila momke koji su definitivno veći kapacitet od nje. Jedan momak joj je poslao flašu šampanjca i tada je i krenula da meša pića “ priča  izvor koji se našao na licu mesta, i dodaje kako je posle nekoliko čaša Ava postala veoma razigrana.
“Ustala je i počela da šeta po splavu. Momci su je grlili i ljubili, a ona je bila i više nego opuštena. Kada bi završila igru sa jednim, prelazila je na drugog, a jednu devojku je pitala da li će stići još zgodnih muškaraca. Muvala se sa minimum petoricom, a ja sam video da se i ljubila. Svima je bilo smešno jer smo je i na televiziji gledali kako odvaljuje gluposti i kako se ponaša čudno. Mislim da je i alkohol učinio svoje”, dodao je dobro obavešten izvor.
Inače, Ava je zajedno sa mladom pevačicom Zejnom, koja je u javnosti poznata kao bivša članica grupe „Luna“, do jutra ludovala na ovom splavu, a gde je otišla nakon dobro provedene noći, nije nam poznato. Novinari su pokušali  da saznaju o čemu je reč ali  je odbila telefonski poziv.

Izvor: Alo