23.26
Poslednji farmeri su stigli na imanje u Lisovićima. Deo takmičara od kojih se najviše očekuje je ušla u dvorište i pozdravili su se sa Ognjenom. Stanija, Era, Ekrem i Goca pevali su pesmu “Pogledaj me mala moja” i ušli su u kuću.

22.33
Na imanje u Lisovićima stigla je i druga grupa takmičara. Farmeri su posluženi medom i orasima, a odmah potom ukućani su se pridružili prvoj grupi.

21.56
Prvi deo takmičara koji su se već predstavili u studiju su stigli na imanje. Ognjen ih je dočekao, a farmeri su mu rekli da su imali zastoj na putu. Svi su se poslužili i ušli u kuću.

21.20
Dok su učesnici čekali svoj red da uđu u studio neko je zakačio laktom i udario u glavu Sašku Karan.
“Jao, jao boli… boli… jao kako me udari…”, kukala je Saška Karan.
Novina u Farmi je i to što je napravljena pušionica i što će žurke biti bez alkohola. Svakog petka biće organizovana žurka. Nedeljom je izbacivanje, a utorkom se biraju sluge.

20.52.
Kako portal scandal.rs ekskluzivno saznaje poslednji ukućanin koji ce večeras otići u Lisoviće je Tanja Savić! Ona će se pojaviti nakon što na Farmu ode treća grupa. Ona će na Farmi ostati dva dana! Tanja je već u Šimanovcima i to u apartmanu.
Filip Panajotović je već postao omiljeni učesnik među farmerima pa se prosto utrkuju ko će se družiti sa njim i biti blizu njega.

20.20.
Večeras na najpopularnije imanje u Lisovićima ulazi dvadeset četiri takmičara. Učesnike dočekuju Aleksandra Jeftanović i Ognjen Amidžić. Na Farmu ulaze u grupama po osmoro takmičara, a prva grupa je na putu za Lisoviće.

Ekrem Jevrić je u paru sa Stanijom i oni ulaze u poslednjoj grupi takmičara.
“Hoću da muvam Staniju ona je moj tip. Možemo da se viđamo i u Americi… Sa njom ću da pričam na engleskom mada možda svi razumeju.”

Filip Panajotović ulazi na Farmu kao i njegova bivša devojka Jovana Nikolić:
“Bilo smo mesec dana zajedno, ništa ozbiljno” , rekao nam je Filip, a na pitanje da li je to samo “seks” kombinacija rekao je:
“Ma kakva kombinacija samo kažem da nije ništa ozbiljno.”
Na pitanje da li će da napada Seksi Sandru, Filip kaže:
“To nema šanse!”
“Ja sam samo Sandra nisam više seksi”, dodala je Sandra.

Sandra Valterović ima temperaturu. Kaže da je dobila od treme i da jedva stoji na nogama. Danijel Alibabić je obećao da ćemo imati šou program kada je u pitanji njegovo ponašanje na Farmi. Zoran Jagodić Rule je otisao na Farmu bez podrške Džeja pošto on nije mogao da dođe.
“Joj kako me ubaciše. Joj kako ću se snaći tamo. Ne plašim se rada ali se plašim ovako”, rekla nam je Goca Božinovska.

17.05
Napušteno imanje u Lisovićima posle više od dve godine ponovo je spremno za farmere. Popularni rijaliti večeras počinje da se emituje na Pink televiziji, a iz studija iz Šimanovaca u 20.00 direktno u program će se uključiti voditeljka Aleksandra Jeftanović i otvoriti četvrtu sezonu “Farme”.
Svoju igru će započeti 22 takmičara na nadaleko poznatom ranču u Lisoviću, na kojem će se naći i voditelj Ognjen Amidžić da dočeka ekipu, a imena takmičara koja se pominju u medijima obećavaju dobru zabavu: starleta Stanija Dobrojević, pevači Era Ojdanić, Zorica Marković, Saška Karan, Vesna Rivas, Goca Božinovska, Danijel Alibabić, Daria Stanojević, reper Cvija, Ekrem Jevrić, Milan Tarot... Više od 90 dana gledaćemo rivalstvo, ali i prijateljstvo, možda i neku novu ljubav. Ali, samo jedan će osvojiti glavnu nagradu – 50.000 evra.
Kada uđu na “Farmu”, pratiće ih desetine kamera postavljenih širom parcele, a gledaoci “ružičaste TV” moći će da vide i čuju sve ono što se bude dešavalo na popularnom imanju. Svakodnevno ćete na TV Pink moći da pratite preglede dana u terminu posle 20 časova, a dva puta tokom dana ćete moći uživo, sa petominutnim odloženim emitovanjem da vidite dešavanja u Lisoviću. Izbacivanja su na programu svake nedelje, izbor slugu ponedeljkom, žurke utorkom, a nominacije za izbacivanje subotom.

Tekst: Ivan Vuković copyright, Life Content
Foto: Ivan Vučićević copyright, Life Content