Andrej Meljničenko, suprug Sandre Merljničenko, skočio je na Forbsovoj listi najbogatijih ljudi na svetu, što je bio povod da dobiju mini seriju na televiziji Pink. Prva epizoda “Samo Sandra Srbina spasava” govori o finansijkom uticaju najbogatije Srkinje na naše i inostrano novčano tržište.

Sandra i Andrej Meljničenko neiscrpna su tema za sklapanje zanimljivijih medijskih priča koje se uglavnom svode na “urbane trač partije” u stilu: “Da mi je da znam koje marke je sat kojim ga je očarala”.

Jesu li dušebrižnici u pravu, zašto je prekinula odnos sa pojedim koleginicama, kako je došlo do njenog fizičkog obračuna sa Ivanom Stamenković Sindi, kako je pukla, a kako obnovljena njena iskrena prijateljska ljubav sa Ninom Badrić. Zašto su pojedini njeni prijatelji iz Srbije, koji su bili čak i na svadbi na Antibima, precrtani iz Sandrinog života. Šta joj znače a šta su joj nekad značila sledeća imena: Peđa Govedarica, Marijana Mateus, Mister Iks, Vidoje Ristović, Ana Bekuta, Ceca Ražnaović, Ivana Stamenković Sindi, Dejan Pantelić, Ana Nikolić, Ksenija Pajčin, Pera TAP 011, Marko Jarić… U kakvim je odnosima sa polubratom po ocu Milošem koji živi u Beču i još mnogo detalja poput onog o “hladnom ratu” porodica Đoković i Meljničenko na tlu Monaka.

Rođendanski specijal o najbogatijoj Srpkinji i vladaru Forbsove liste i sve detalji o atmosferi u domu nakon što im se pridružio i sin, saznajte u novoj televizijskoj sapunici “EkskluzivNO sa Meljničenkovima” na televiziji Pink. Reditelj i scenarista je inače i čuvene estradne sapunice “Puno košta” koja se emitovala na drugoj televiziji.

Pogledajte najavu:

svetsvet