svet_804_19.11.2012_595
Jedan od najboljih kompozitora i muzičara u regionu Željko Joksimović i poznata televizijska zvezda Jovana Joksimović očekuju prinovu!

Željko i Jovana uskoro će dobiti bebu. Posle šest godina veze, koja je prošle godine uoči Pesme Evrovizije u Bakuu krunisana i brakom, ovaj harizmatični bračni par dobiće novog člana porodice. Jovana je ušla u četvrti mesec i dobro se oseća. Posao voditelja i urednika Jutarnjeg programa na TV Pink Jovana će obavljati koliko god bude mogla. Par je presrećan zbog roditeljstva, a termin za porođaj je u aprilu, baš između rođendana njih dvoje.
Jovana i Željko se trenutno nalazi na produženom vikendu na crnogorskom primorju gde je Željko sinoć nastupao u hotelu „Maestral“ pred odabranom publikom.
U brojnim intervjuima koje je Joksimović davao poslednjih dve godine, redovno novinarsko pitanje je bilo u vezi sa roditeljstvom. Željko i Jovana nikada nisu krili da su žarko želeli dete, ali isto tako oboje su u nekoliko navrata naglašavali da će „beba doći u pravom trenutku“.

I taj trenutak se i dogodio!

Autor: Life Content
Foto: Life Content