Pevačica i glumica Jelena Jovanović, koja se svojevremeno takmičila u “Zvezdama Granda”, a trenutno glumi u Pinkovoj hit seriji “Smešno ćoše kod Đoše”, nedavno je dobila poziv za ulogu u turskoj seriji, koji je odbila kad je shvatila da je reč o nemoralnoj ponudi.
Jelena otkriva da je producent iz Turske zahtevao od nje da ulogu u seriji “Intikam” dobije preko kreveta!
“Razočarana sam! Producent iz Turske, koji mi je nedavno prišao posle nastupa u jednom beogradskom klubu i ponudio mi ulogu u turskoj seriji, zapravo je tražio da preko kreveta dobijem tu rolu. Prošle nedelje, nakon nastupa u tom istom klubu, prišao mi je jedan mladić da bi mi uručio poklon od tog producenta. Zaprepastila sam se kad sam videla da je u kutiji skupocena ogrlica i poruka da me on čeka u jednom hotelu ‘da bismo dogovorili detalje oko uloge’. Pao mi je mrak na oči! Naravno, vratila sam poklon i odbila susret! Baš sam se razočarala.”

Da li si ikad dobila još neku nepristojnu ponudu?
“Posao pevača je takav da si u prilici da svašta čuješ i vidiš. Uvek se grozim na takve stvari.”

Kako je Bogoljub Mitić Đoša, s kojim glumiš u Pinkovoj seriji, reagovao kad je to čuo?
“Đoša mi je kao tata, burno je reagovao, rekao je da će tog producenta prebiti ako ga vidi u mojoj blizini! Zahvalna sam Đoši što me je doveo u svet glume, tako što me je pre nekoliko godina preporučio reditelju Dragoslavu Laziću za ulogu apotekarke u seriji ‘Seljaci’, na koju sam ponosna. Zatim je usledila serija ‘Smešno ćoše kod Đoše’, koju obožavam.”

Da li će se ta serija i dalje emitovati na Pinku?
“Da, imamo zaista veliku gledanost i ponosna sam što sam deo toga. Najslađe mi je kad me deca oslovljaju sa Cvrle, mojim nadimkom iz serije. Gledajte nas, bićemo bolji i duhovitiji!”

Žališ li što nisi deo “Grand produkcije”? Radiš li na muzičkoj karijeri?
“Poštujem ‘Grand’, Lepu Brenu i Sašu Popovića, koje sam upoznala dok sam se takmičila u ‘Zvezdama Granda’, ali ne žalim ni za čim. Volim i pevanje i glumu. Uvek sam verovala u sebe, želim da napredujem, učim i negujem ovo što radim i volim. A nagrada će stići! Imam nekoliko veoma lepih pesama, ali trenutno nemam dovoljno vremena da ih snimim jer seriju radimo punom parom. Ipak, potrudiću se da u najskorije vreme objavim jednu prelepu baladu.”


izvor: Press