jami_fb

Nakon što su imali spektakularan doček na balkonu Skupštine grada, “orlići” su se uputili u provod kako bi proslavili titulu, i to na nastupu Jasne Milenković Jami, koja im je celu noć ispunjavala muzičke želje. Zlatni momci su, kako nam je Jami ispričala, više puta u toku večeri od nje tražili pesmu “One stvari”, koja je njihova himna.

“Tolike godine pevam, ali noć u kojoj sam pevala za „orliće“ dugo ću pamtiti. U sedam ujutru sam izašla sa splava, ali do 11 časova nisam zaspala od uzbuđenja. Ovo je trebalo doživeti! Oni su toliko pristojni i skromni u svojoj veličini da me je to razoružalo. Moju pesmu „One stvari“ tražili su nekoliko puta da pevam, kažu da su je pevali na pripremama. Bila im je himna!” – priča nam Jami i dodaje da se iznenadila njihovim ponašanjem i vaspitanjem.

“Pili su bezalkoholna pića, jedino su otvorili šampanjac. Iako je to bila njihova noć, i mogli su da rade šta hoće, jer bi im sve bilo oprošteno, oni su pokazali zašto su zlatni. A tek međusobno kako se vole! Oni su jedna duša! Toliko su me grlili i ljubili i kitili medaljama, srce mi je puno. Godinama pevam i navikla sam na drugačije ponašanje popularnih momaka, ali oni su me kupili za ceo život. Želim im samo da ostanu takvi i da se ne pokvare u bilo kom smislu” završava Jasna, koja je bila privilegovana da proslavi titulu sa mladim fudbalerima.
facebook