Znamo da biste rekli: “Degutantno je pričati i pisati o tome”. Ali hteli mi to ili ne, ove dame su nam što svesno, što nesvesno pokazale grudi… Novine su punili naslovi vezani za najpoželjniji ženski atribut. Ova godina je složićete se bila puna golotinje, javnog eksponiranja. Nisu ni one naivne, one kao i mi znaju šta narod traži. “Grudi u vis”- parola je kojom se vode estradne zvezde. Iako ima onih koje je majka priroda obdarila ovim atributima, neke su nedostatak istih nadomestile, a kako drugačije nego “prijateljstvom” sa plastičnim hirurzima! Bile prirodne ili ne, pogled na njih oduzima dah…

 

Novo ime koje se konstantno “razvlači” po medijima je Soraja Vučelić-Sara, najzgodnija učesnica rijalitija “Veliki brat”. I dok postoje one devojke i žene koje nisu na pravi način umele da se probiju, ili su se probile na neki drugi način, Soraja je to radila kako je samo ona znala, svesna atributa koje poseduje. U nekoliko navrata nam je pokazala šta krije ispod majice. Grudi su joj “kipele” na sve strane, i s ponosom ih je pokazivala. Pred kamerama nas je jednom častila obnaženim grudima, koje su opet, kao slučajno, ispale. Nije mala naivna… Od tada nema gde nije bila. Trenutna stanica- “Plejboj”, a kasnije, ko zna? Dok je njoj grudi, biće i nama materijala za pisanje! Ona je svakako znala kako da ih unovči.

 

 

 

 

Jelena Karleuša Tošić je uvek znala kako da izazove pažnju, zavist koleginica, prezir istih. Njena parola je izgleda “Cilj opravdava sredstvo”, ali to ne mislimo na negativan način. Jeca je svesna svojih kvaliteta i igra na tu kartu. Naravno, ona zaista ima čime da se pohvali, i uvek je “za prsa” bila ispred svih koleginica. Vrlo rado ih je pokazivala, na plaži, u bazeni, na suvom. Sve one kostime za scenski nastup, koje je forsirala, jasno pokazuju koliko je ona u stvari opsednuta svojim grudima, a u prilog tome ide i njena izjava iz jedne emisije: “Želim veće grudi”. Ipak, ove godine ih je smanjila, ali ništa manje ih nije pokazivala nego prošle godine, i one pre nje…

 

Seka Aleksić je uvek u konkurenciji “top 10 grudi estrade”. Iako nam nije pokazala iste, Seka je ljubitelj korset haljinica koje joj ističu, i podižu prirodne grudi. Zato je nikako ne možemo preskočiti. Ona je poput svoje “prijateljice” JK, obeležila ovu godinu.

Jana Todorović… Šta reći kada je ona u pitanju? Šta god da obuče, “one” su u prvom planu. Ne zovu je džabe “grudi estrade”. Njeni prirodni atributi su predmet priča odavno, ali je ove godine pokazala šta se krije iza dekoltea, kraj bazena je “ulovljena” kako namešta gornji deo kupaćeg kostima, a na radost svih pripadnika jačeg pola, potražili smo snimak, i naravno našli ga. On će vam reći više nego mi.

 

 

Njene grudi nisu “ispale” ali su, kako samo novinari umeju da napišu, “iskipele”, jer se previše utegla. Ona je uvek izazivala pažnju, što britkim jezikom, komentarima koji su je stajali tužbe, pokazivanjem gaćica, bivših, sadašnjih verenika, asada je rešila da podigne grudi u vis. Onako majušna, Maja Nikolić prava je vatra I otrovnica, ali nema ničeg “otrovnog” u tome što nam je i ona ove godine pokazala koliko ju je majka priroda… ili to behu plastični hirurzi, obdarili?

Grudi manekenke i bivše učesnice rijalitija “Farma”, Sandre Obradović su 2011. bile veoma nestašne. Na jednoj modnoj reviji njen korset koji je izgleda bio previše uzan za Sandrino inače tanano telo, u jednom trenutku otkrio je manekenkine grudi. Možda prisutni nisu u prvom momentu primetili da je Sandra otkrila i više nego što bi trebalo, ali su svakako saznali šta se dogodilo, koliko sutradan kada, je Sandrina fotografija na kojoj se vidi njena bradavica osvanula u novinama. Nežna plavuša je i te kako otkrila svoju “đavolsku” stranu.

Slavica Ćukteraš je oduševila sve prisutne na ovogodišnjem nastupu u jednom popularnom klubu, kada je otrila, ispod providne bluze, kakve grudnjake preferira. Istina svi su primetili po fotografijama da su njene grudi nešto veće. Da li je nabacila koji kilogram više pa su i njene grudi nabubrile, ili je to opet maslo nekog vrsnog “plastičara”?

Dara(vragolanka)Bubamara je na jednom nastupu omamila sve prisutne svojim dekolteom, i kipućim grudima. Pevala je i đuskala, a one su “plesale” zajedno s njom. Svakog trenutka su pretile da će ugledati svetlost dana, odnosno kluba, ali na sreću(ili žalost), one su ostale tamo gde im je mesto, u Darinoj uzanoj korset haljini.

Zvezda filma „Beli lavovi“ Monika Kiš pokazala je raskoš svojih grudi na grčkoj plaži. Plavuša bujnih oblina slikala se u mokroj bluzi, ispod koje se videlo sve. Otkako se pojavila u ostvarenju Laze Ristovskog, postala je deo vlažnih snova mnogih muškaraca na Balkanu. Monika parira i “neprikosnovenoj” Jani Todorović, a “za prsa” je ispred ostalih naših glumica.

Čini se da je leto i te kako prijalo pevačici Tijani Dapčević, a ako je suditi po fotkama sa jednog partija, onda su vreli letnji dani najviše uticali na pevačicine grudi. Ili je Tijana nekim misterioznim putem povećala svoj dekolte ili je usledila pomoć plastičnog hirurga.
Nije tajna da pevačica već godinama želi silikone, ali strah je uvek nadjačavao želju.
Da li je Tijana konačno pobedila strah ili se radi samo o optičkoj varci, procenite sami?

Starleta Stanija Dobrojević je častila obožatalje svoga tela, vrućim fotografijama. Stanija na plaži u Majamiju u toplesu, brčka se u vodi, otkriva svu lepotu svojih grudi. Kada je ona u pitanju, muškarcima je uvek praznik pri samom pogledu na starlet. A s obzirom da nam praznici stižu, neka ovo bude novogodišnji poklon svim našim muškim čitateljima.

Jelena Rozga uvek pokazuje svoje seksi duge noge, forsira uzane haljinice, a na jednom partiju, zablistala je, i pokazala sve čari svoga dekoltea. Njene gaćice su sevnule ove godine, ali hvala joj, pokazala je i da je vlasnica neodoljivog dekoltea. Njene grudi nisu bujne, ali su, što bi se reklo, dobro “upakovane”.

Izvor: Smedia