Anabela Bukva se prošle nedelje prvi put suočila sa svojim nekadašnjim frizerom Vladimirom Simićem, i to na sudu. On je tužio pevačicu za uvredu časti jer ga je pre skoro dve godine javno oklevetala. Naime, u januaru 2011. godine Anabela je optužila Simića da je glavni krivac za njen raskid s manekenom Mladenom Radulovićem. Tačnije, da je sa njim u vezi. Zbog tih navoda frizer je presavio tabak i tužio pevačicu. Sada ona njega moli da joj oprosti i povuče tužbu.
“Anabela i Vlada su se nedavno videli, prvi put nakon što su se posvađali. Odmah je počela da ga moli da odustane od tužbe jer je u drugom stanju. Navodno, teško joj pada povlačenje po sudu. Uzalud ga je preklinjala i ubeđivala da su novinari krivi za sve, jer su njenu izjavu pogrešno preneli. Vlada nije pao na njene molbe. Nije hteo ni da čuje za povlačenje tužbe”, kaže izvor Kurira.
Frizer potvrđuje da mu ne pada na pamet da se miri s nekadašnjom bliskom saradnicom.
“Ne odustajem od tužbe jer želim da istina izađe na videlo i da se i pravno dokaže da je ono za šta sam okrivljen čista kleveta”, rekao je Simić za Kurir.
Na Anabelin broj javio se njen PR menadžer, koji je rekao da se javimo za pola sata i da ćemo tada dobiti Bukvin komentar. Posle toga nam se više nije javljao. Ni on ni Anabela.


izvor: Kurir