farma-vip-seljaci-takmilenje-rijaliti-lisovic

21:46

Stanija i Era idu u arenu.
“Očekivala sam ovakvu dluku farmera ali bez obzira na sve, sebe smatram poštenom devojkom. Srećna sam što je Filip uz mene, sklanjam se od svađa… nikome svesno nisam nanela bol, ako sam to nesvesno učinila, izvinite. Imam prkos koji izaziva situacije, poput Zorice Marković, koja me je nazvala prostitutkom… ja sam pobednik zato što sam izdržala 100 dana na farmi. Publika se pita, ovi štapići ništa ne znače”, rekla je starleta.
Memo se zahvalio farmerima na poverenju.
Danijel
 je zamolio zadrugu da Jovanin i svoj nedeljni honorar poklone deci bez roditelja u Bijeloj. Pevač je rekao da je zavoleo Mema.
“Stanija je osoba, prema kojoj sam se postavio prijateljski…  gledao je kao brat. Bilo mi je teško, želeo sam da izađem sa farme a ispostavilo se svašta… Stanija nije bila uz mene kad sam bio tužan. Bila si uz mene, samo kad sam ti bio potreban”, zaključio je Danijel i starleti dao štapić.
Jovana je rekla da je Memo pun pozitivne energije i štapić dala Staniji.
Filip je rekao da mu je žao kad se njegova devojka potrese pred kamerama.
“Želim da bude srećna pored mene. Svađe se među nama ne bi desile da smo “napolju”. Ona je žena koju iskreno volim. Želim da se naša veza nastavi kad pređemo ovu kapiju”, rekao je maneken i dao štapić Memu.
Vesna je rekla da je od Stanije doživela mnogo ružnih stvari, kojih ne želi da se seća, dok se Memu zahvalila.
“Stanija nema nijednu dobru osobinu. Terala je inat od prvog dana, možda ću kad izađem sa imanja nešto više saznati o njoj a kao žena, kažem ti da staviš prst na čelo – godine lete.”
Saška je rekla da ne želi da sudi farmerima, pa ni Staniji.
“Ipak, moram da ti dam štapić, Stanija”, rekla je Saška Karan.

 

21:24

Ognjen Amidžić se nalazi na imanju sa farmerima. Ša je rekao da nema ništa protiv Stanije. Ljuba je rekla da starleta dobro zna šta radi, kao i da je ona bila zaštićena.
“Sve se vraća, kao i u životu. Nisi se zahvalila Goci… Memo je sa mnom u fer odnosima, baš me briga kakav je prema drugima”, rekla je Ljuba i dala štapić Staniji., kao i Ekrem. Radojka je svoj štapić dala Memu, Goca je pohvalila Mema, i dala štapić Staniji. Era je rekao Memu da mu je žao što nije ispao jer deli ljude na dobre i loše.
“Nisam pogrešio. Takav umetnik, veseo… pokušao sam da ti ukažem gostoprimstvo. Vaša država Bosna i Hercegovina, koja vas je poslala u rijaliti, treba da se ponosi”, rekao je Era i dao štapić Staniji.
“Ti si rođena u Vrčinu, pitaj rodbinu, sve sam obećao… ova država ti je dala državljanstvo”, rekao je Era Staniji i počela je svađa.
“Mislio sam da dođem kod tebe ali bio sam harmonikaš, da ti dođem na svadbu sa hiljadu eura ali evo ti štapić”.
Stanija je  rekla da sluša narodnjake kad dođe u Srbiju.
“Ero, izvini ali zaista ne znam tvoje pesme. Drugo, moj tata je bio veliki Srbin, izgubio je u Bljesku život za ovu zemlju. Ne dirajte mi stare rane! Ne pozivajte se na srpski pasoš”.
“Ero, ostavimo mrtve da počivaju u miru”,
rekla je Saška.
Aki je rekao da je imao “problemčić” sa Memom koji je izglađen, kao i da Bosna umetnikom može da se ponosi. Staniji je dao štapić jer je, kako je rekao, od nje doživeo ružne stvari.

21:01

Farmeri večeras odlučuju kome će dati više štapića i ko će se naći u areni, dok će gledaoci SMS glasovima izabrati ko će biti drugi duelista. Gazdarica Saška Karan za sluge ove nedelje izabrla je Staniju Dobrojević i Sulejmana Haljevca Mema, koji su poslednje sluge u ovom serijalu rijaliti šoua Farma.
“Stanija, ne mrzim te, to si “utripovala””, rekla je pevačica starleti.
“Pokaži malo više poštovanja prema drugima. Memo je dobra osoba, opasan igrač”, zaključila je Saška.
Filip Panajotović  je pokušao da uteši Staniju a potom je svoj bes zbog nominovanja devojke iskalio na Vesni Rivas, kojoj je uputio niz ružnih reči.

Autor: Life Content