Članovi popularnog beogradskog benda “Extra Orchestra” snimili su spot za njihov drugi singl “Ljubav”. Spot prati jednu atipičnu ljubavnu priču, u kojoj je glavni ženski akter poznata tv voditeljka, Ksenija Bujišić.
Ova muška petorka, u Beogradu poznata po sjajnim klupskim svirkama, na okupu je već osam godina. Ipak, momci smatraju da je tek sada došao čas da se predstave i širem auditorijumu.
“Dugo smo lutali i tražili neki svoj pravac. Nismo želeli da po svaku cenu snimamo pesme, ali sada kada se sve zahuktalo, planiramo da u narednih par meseci završimo i album. Paralelno sa pesmom „Ljubav“ uradili smo još nekoliko numera i jedva čekamo da se predstavimo svima koji do sada nisu imali priliku da nas čuju“, priča frontmen i pevač Vasilije Savić.

Muzički obrazovani, a istovremeno iskusni klupski muzičari, članovi “Extra Orchestra” dali su značajan doprinos u autorskom radu i nastanku novog singla.
“Želeli smo da “Ljubav” i u studiju zvuči kao kada sviramo uživo. Zato se nismo oslanjali na studijske muzičare i zvučne efekte, već smo svoj pečat dali učestvujući u procesu usnimavanja svih instrumenata, i sami smo odsvirali svaki takt pesme. Naša muzika je nenametljiva, (jednostavna) i verujemo da je prava stvar kada vas neka pesma osvoji vremenom, a ne samo na prvo slušanje”, objašnjava gitarista Velja Vasović.
Zanimljivo je da neki od njih predaju muzičko obrazovanje u školama, a pozitivni komentari učenika puno im znače.