Supruga Žike Jakšića, jedna od naših najlepših pevačica i voditeljki, pre nekoliko nedelja uzela je naslednika Dušana i otišla u roditeljsku kuću na Banovom brdu, pošto je rešena da se razvede od producenta Granda.

“Ona je napustila dom na Bežanijskoj kosi i sada je kod svojih roditelja, gde je i odrasla. Sve svoje vreme posvetila je sinu Dušanu, koji ima pet godina”, rekao je izvor za Kurir.

Pevačica je bila nedostupna za komentar, dok se Žika Jakšić nije javljao na telefon.

Dajana je na­pu­sti­la zajednički dom na Be­ža­ni­j­skoj ko­si. Sve svo­je vre­me po­svećuje si­nu Du­ša­nu Dajana je na­pu­sti­la zajednički dom na Be­ža­ni­j­skoj ko­si. Sve svo­je vre­me po­svećuje si­nu Du­ša­nu.

Podsetimo, još pre dve godine po kuloarima su se pojavile priče da njihov brak ne funkcioniše baš najbolje. Iako su oni to tada demantovali, jedan od najpopularnijih parova na našoj estradi ipak se razišao.

“Dajana i Žika više ne žive zajedno, a da u njihovom odnosu nije sve kao ranije, bilo je jasno kada je Jakšić nedavno u „Grandu“ slavio 53. rođendan. Cele noći je nazdravljao sa svojim saradnicima, a njegova žena se nije pojavila. To je svima bilo čudno. Čak su u neko doba noći saradnici počeli da zbijaju neumesne šale na račun njegovog braka”, rekao je ranije izvor blizak Grand produkciji.

Dajana i Žika venčali su se pre sedam godina u Crkvi Vasilija Ostroškog na Bežanijskoj kosi, a građansko venčanje i svadbeno veselje održani su potom u jednom poznatom prestoničkom hotelu.

ivan vučićević