Brazil film plastic surgery
Pevačice na domaćoj estradnoj sceni kao da se utrkuju koja će izgledati mlađe, pa podležu raznim estetskim zahvatima. Kod nekih se plastična hirurgija itekako primećuje, ali neke su bile veoma suptilne u svojim zahtevima.

“Kada uporedimo slike s početka njihovih karijera sa ovima danas, možemo da zaključimo da su gotovo sve pevačice radile estetske korekcije”, kaže dr Kristina Davidović, eminentni plastični hirurg.

plasticni-hirurg
Davidovićeva (na slici) tvrdi da većina javnih ličnosti svoj izgled dovodi do savršenstva baš pomoću estetskih korekcija:

Neke se opredeljuju za plastičnu hirurgiju, dok se druge pre odlučuju za injekcije botoksom i hijaluronom”.

Doktorka pritom podseća da mnoge žene ugrađuju silikone u grudi ili zadnjice, ali ipak ističe da većina njih najviše novca troši na ulepšavanje lica. Kao primer ovdašnje zvezde koja je najbolje uložila svoj novac u izgled ističe Natašu Bekvalac, a za njom ne zaostaju ni Zorica Brunclik, Goga Sekulić, Ana Nikolić, Romana Panić (…), dok je u Hrvatskoj to – Severina Vučković.

“Severina je moja omiljena estradna ličnost. Klijenti najčešće traže usne “a la Seve”. Ona je popunjavala usne, bore oko usana, podizala je jagodice i botoksirala je čelo između obrva i oko očiju. Čak je i obrve podigla botoksom, a priznala je i da je davno operisala nos”, zaključuje doktorka Davidović.

severina

Izvor: Blic
Foto: printscreen, Facebook