„Velika Mama" svoj zanat počela 90-ih godina

sa još nekoliko atraktivnih devojaka, danas poznatih javnih ličnosti…

Jedan od najvećih lanaca elitne prostitucije u Srbiji vodi žena koja je u beogradskim krugovima poznata kao Big Mama. Klupko elitne prostitucije počelo je da se odmotava, pa se saznalo da se ova dama najstarijim zanatom bavi još od 90-ih godina zajedno sa još nekoliko atraktivnih devojaka, sada poznatih ličnosti iz javnog života. Beogradska Big Mama udata je za fudbalera, ali joj to nije prvi brak, budući da joj je prvi muž bio kriminalac koji je ubijen.

Jedna od njenih bivših saradnica otvoreno priča da je Big Mama, koja sada ima oko 40 godina, rodonačelnica beogradske elitne prostitucije. "Još sa 15 godina ona je sa drugaricom počela da juri bogate momke, ugrađuje silikone, dobija skupe poklone… Prva je napumpala usta i prva ispekla zanat, što sa kriminalcima što sa sportistima. Imala je silikone i u grudima, a uzor joj je bila poznata folk diva. Nedavno je, međutim, izvadila silikone iz usta, pa su to posle nje učinile i njene naslednice" priča naša sagovornica. Big Mama je, kaže ona, žena koja je ojadila mnoge bogataše, političare, poznate sportiste, kriminalce… Obučila je generacije i generacije beogradskih sponzoruša, a uzor je i mnogima iz unutrašnjosti. Madam je, navodno, brinula o svojim devojkama i učila ih kako da zavedu milionere, zbog čega je i dobila nadimak Big Mama. Upravo ona je savetovala jednu poznatu srpsku damu kako da se bogato uda za stranog milionera. "Ta lepotica danas je udata za jednog veoma bogatog stranca. Kako? Verovali ili ne, ona je pored kreveta na jahti posle prvog seksa sa svojim sadašnjim mužem pronašla kovertu u kojoj je bilo 2.000 evra. Odmah je pozvala Big Mamu i pitala je šta da radi. Iskusna madam ju je posavetovala da uzme novac i kupi mu najskuplji sat. Devojka je to i uradila i obezbedila se za čitav život. To poznanstvo je krunisano brakom jer je milijarder bio zatečen gestom. Ono što je najinteresantnije u celoj priči, madam je bila kod nje na svadbi, da bi je posle ova otpisala kao prijatelja, verovatno da se ne bi saznalo šta je sve radila" ispričala nam je saradnica najpoznatije beogradske madam.

Kako saznajemo, Big Mama se polako povlači iz posla. Većina drugarica ju je napustilo, a one retke koje su ostale kažu da je prilično očajna. "Ojadila je i supruga, a i tasta koji im je stalno pomagao. Izgleda da je on to presekao, dok su je, s druge strane, saradnice koje su zahvaljujući njoj zarađivale sada zaboravile" tvrdi naša sagovornica. I „srpski kralj erotike" Nedeljko N. Kilibarda potvrđuje da je Big Mama odavno poznata da uspešno podvodi i udaje mlade devojke. "Čuo sam za nju, ali se nikada nismo upoznali i ne znam da li još radi zato što sam se povukao 1999. godine. Mnoge od njih dolaze kod mene i oglašavaju se u mom „Hepi seks oglasniku" otkriva Kilibarda. On dodaje da je među najpoznatijim madam u prestonici i izvesna Stefani, koja veoma dugo posreduje, a koju „zna ceo MUP". "Stefani ima i svoje devojke, a inače se i ona dugo bavi prostitucijom. Radila je jedno vreme na Vračaru, pa u Skadarliji, sada mislim da ima „ordinaciju" negde na Banjici u ulici Neznanog junaka" priča Kilibarda. On kaže da u poslednje vreme sigurno ima više žena nego muškaraca koji se bave posredovanjem. "Većina onih koji rade u Beogradu, Novom Sadu i Požarevcu su žene. Možda je uzrok tome što žene jedna drugoj više veruju, manje ih maltretiraju… U moje vreme toga nije bilo toliko. Makroi su bili mahom muškarci. Madam često menjaju pseudonime pod kojima rade, zbog čega ih je teško uhvatiti" ispričao je on.

Sociolog Instituta za kriminološka i sociološka istraživanja Zlatko Nikolić, s druge strane, priznaje da su žene veštiji biznismeni, ali ne i nežniji. "Žene u našoj kulturi izazivaju manje podozrenja. Smatra se da one neće biti zle prema svom polu, što je predrasuda. To je pretpostavka koja nije tačna. Možda su drugačiji stilovi, ali su posledice iste" ocenjuje Nikolić.

Podgoričke „Vijesti" pišu o jahting prostituciji koja na njihovom primorju cveta u letnjim mesecima i kao jedan od dokaza navode nedavnu rođendansku zabavu naslednika bankarske imperije Rotšild, Natanijela Neta Rotšilda. Izvor „Vijesti", između ostalog, rekao je i da atraktivne devojke najčešće šalje beogradska agencija za poslovnu pratnju čija je vlasnica poznata madam, inače i značajno ime u svetu mode i estrade.

Izvor: “Press”