16:10
Nakon vesti koje smo ekskluzivno objavili o tuči do koje je došlo između Nevene Miličević i Ivane Stamenković Sindi, stiglo je i zvanično saopštenje iz “Emotiona”, koje prenosimo u celosti.
“Nevena i Sindi od samog početka nisu ostvarile dobru komunikaciju i konflikti između njih dve su bili skoro pa svakodnevni. Danas je došlo do kulminacije u tom odnosu, naime manekenka Nevena Miličević je usled Sindinih provokacija odreagovala fizičkim napadom.
Do toga je došlo zbog sitnih ženskih čarki. Sindi je zadigla Neveninu suknju kako bi pokazala kako Nevena ima celulit, a Nevena je usled besa počupala Sindi za kosu i rukom je udarila po glavi.
Pošto pravila Velikog Brata ne dozvoljavaju bilo kakvo fizičko nasilje ili kontakt u tom smislu, Nevena će morati da napusti kuću Velikog Brata.
Svi ukucani sem Soraje su stali u Neveninu odbranu i nisu želeli da napusti kuću, ali pravila su jasna i moraju se poštovati.”

Na čijoj ste strani u ovom sukobu?

Trenutno nema aktivnih anketa.

13:30
Kako Scandal ekskluzivno saznaje pre nekoliko trenutaka desio se fizički obračun u kući Velikog Brata na Košutnjaku! Manekenka Nevena Miličević je udarila Ivanu Stamenković Sindi! Osim što je udarila, ona je i počupala za kosu. Svađa se dogodila oko bezazlene stvari. Sindi je prokomentarisala da Nevena ima celulit a onda je i uštinula za nogu. Nevenu je to razbesnelo pa je počupala i udarila Sindi u glavu.
Po pravilniku trebalo bi da Nevena bude izbačena iz kuće, ali šta će se dogoditi saznaćemo kada Veliki Brat odlući šta se ukućankom.
Povodom ovog slučaja oglasila se Marija Savić Simić, direktorka agencije Forma Viva, čiji je Nevena model:
– Nevena Miličević kao model agencije Forma Viva uvek je bila odgovorna u poslu i pristojno se ponašala, što je nama najvažnije. Ulazak u Velikog Brata, kao i šta tamo radi su njen lični izbor i mi nemamo sa tim ništa. Verujemo da su to posebne okolnosti i da su rekacije ljudi koje borave tamo urađene u afektu.


Tekst IVAN VUKOVIĆ copyrighted
(zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole autora)