Nakon koncerta koji je odrzala polovinom decembra 2010. godine u autralijskom gradu Brizbejnu, Svetlana Ceca Raznatović je ponovo zapevala.
Nesto posle 23 časa, uz taktove pesme “Rasulo” sa poslednjeg albuma “Ljubav živi”, Svetlana Ceca Raznatović se vratila na scenu.

 

U prepunoj Union hali u Frankfurtu, najveća muzička zvezda sa Balkana je započela svoju turneju. Već oko 20 časova su kolone ljudi slutile da će koncert biti i više nego posećen, a da će Ceca imati prilike da velikom broju poklonika njene muzike i po prvi put uživo otpeva čak sedam kompozicija sa poslednjeg albuma.
Balkanska folk diva prijatno je iznenadila svoje fanove – prvi put, posle desetak godina, Ceca je nastupila u izazovnoj odevnoj kombinaciji  mini dužine.
“Šta da vam kažem, hvala vam za sve”, rekla je pevačica publici. ” Drago mi je što sam večeras ovde sa vama, ovo je početak moje turneje. Nadam se da će svi sledeći nastupi biti ovako veseli kao večeras ovaj u Frankfurtu.”
Inače, nakon sjajne reakcije na “Rasulo”, usledila je pesma “Beograd”, potom “Idi dok si mlad”,” Zaboravi”… Ceca je bila fantastična, a publika vrlo lepo reaguje, dok svet.rs eklskuzivno donosi prvi izvestaj sa ovog koncerta!
Ceca se potom vraća u Beograd, a već sledećeg vikenda je očekuju dva koncerta u slovenačkoj prestonici. Naime, Ceca će se u Ljubljani družiti sa publikom u hali “Gospodarsko rastavice” u kojoj su za oba koncerta rasprodate karte.

 

 

 

Autor: Svet.rs
Foto: Svet, Scandal!